Άγιο είχε ο Παναγιώτης Κυριακούλιας. Αυτοκίνητο εμβόλισε το τρακτέρ του και τον έστειλε στο Νοσοκομείο!!!

Άγιο είχε απόψε βράδυ Σαββάτου ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» πολύ αγαπητό πρόσωπο Παναγιώτης Κυριακούλιας.

Ο Παναγιώτης Κυριακούλιας απόψε το βράδυ γύριζε από τις αγροτικές του εργασίες στην περιοχή των Αμυκλών  και εκινείτο στην Ε.Ο Σπάρτης Γυθείου με το τρακτέρ του όταν αυτοκίνητο με οδηγό Ρομά έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα και στην κυριολεξία τον εμβόλισε.

Το τρακτέρ πλάγιασε και βγήκε εκτός δρόμου με τον Παναγιώτη να πέφτει και να του πλακώνει την λεκάνη ο καταστροφέας. Θαύμα που δεν ντελαπάρισε όλο το αγροτικό όχημα γιατί το χτύπημα θα ήταν μοιραίο για τον ίδιο.

Αμέσως στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και μετέφερε τους δυο οδηγούς στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Ο Παναγιώτης Κυριακούλιας είναι με αρκετούς μώλωπες σε όλο του το σώμα αλλά ευτυχώς η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο οδηγός Ρομά έχει βαρύτερα τραύματα ενώ σύμφωνα με ανιπεβεβαιωτες πληροφορίες του Report24 ο Ρομά οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ!.

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Τα αίτια του ατυχήματος έχει αναλάβει η Τροχαία Σπάρτης.

Σε επικοινωνία μας με τον Παναγιώτη Κυριακούλια θέλει να ενημερώσει τους συμπολίτες μας πως είναι καλά στην υγεία του παρόλο που το ατύχημα του έχει προκαλέσει πόνους και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Μεταξύ άλλον αναφέρει στο Report24…”Είχα Άγιο, την ώρα εκείνη έκανα τον σταυρό μου γιατί πέρναγα τον Αγ.Κωνσταντίνο. Δεν κατάλαβα τίποτα άκουσα να πέφτει πάνω μου ενα αυτοκίνητο και όλα έγιναν σε κλάσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής που έφθασαν στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Σπάρτης για την πολύτιμη παροχή πρώτων βοηθειών.” 

Γιάννης Παυλάκος