Έκλεψε τις εντυπώσεις η Διεθνής Ρέφερι Παυλίνα Γεωργίου στο Παγκόσμιο Πάλης της Αθήνας

Η Παυλίνα Γεωργίου, η Ελληνίδα Διεθνής ρέφερι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται αυτήν την περίοδο στην Αθήνα για την κατηγορία Παίδων – Κορασίδων.

Η συμμετοχή αλλά και η βασική υποστηρικτική λειτουργία της Γεωργίου στους Αγώνες που ανέλαβε η Αθήνα αποτελεί για την Ελλάδα μια παρακαταθήκη για το μέλλον τόσο για το άθλημα της Πάλης όσο και για την επιτροπή διαιτησίας της χώρας.

Η Γεωργίου η οποία αποτελεί για την Ελληνική Διαιτησία Πάλης ένα κόσμημα είναι από τις παρουσίες που βλέπεις σε όλα τα Ελληνικά αλλά και ξένα πρωταθλήματα ενώ η καριέρα της στην Πάλη πριν περάσει στο διαιτητικό κομμάτι, ξεκίνησε ως αθλήτρια Ελευθέρας με σημαντικές διακρίσεις.

Είναι μάλιστα και διεθνής ρέφερι σε αγώνες Πάλης παραλίας το γνωστό πλέον beach wrestling με παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Πάλη ως άθλημα παλαιότερα ήταν καθαρά αντρική υπόθεση αλλά τα τελευταία χρόνια η γυναικεία πάλη έχει μπει για τα καλά και χάρισε μάλιστα στην χώρα μας και πρόσφατα ένα παγκόσμιο μετάλλιο με την άξια αθλήτρια μας Μαρία Πρεβολαράκη.

Παράλληλα βλέπουμε και στο διαιτητικό κομμάτι πλέον η γυναικεία παρουσία να δείχνει την δυναμική της με την συμμετοχή της Ελληνίδας Διεθνής Ρέφερι Παυλίνας Γεωργίου η οποία με τις καταβολές της και την συνεχιζόμενη ανάπτυξή της θέτει στόχο την επόμενη Ολυμπιάδα.

Ας δούμε εναν αγώνα απο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Παυλίνα Γεωργίου σε δράση και φωτογραφικά σημεία απο την διαιτητική της καριέρα.