Ένα όνειρο τρελό…Από την Ελβετία στην Σπάρτη με μουλάρια!


Αυτος ειναι ο Ελβετός Quentin , πριν 7 μηνες ξεκίνησε το ταξίδι του απο την Ελβετία χωρις κανένα άλλο μέσο παρα μονο με τους 2 τετράποδους φίλους του,πέρασε τα σύνορα απο αρκετές χώρες και τελικός προορισμός του είναι η Σπάρτη !

Πριν λίγες μέρες είχαμε αναφορά πως πέρασε απο Θεσσαλονίκη απο τον Χρήστο Ζιώγα και είχε σκοπό να περάσει απο Ολυμπο μετα αθηνα και μετα Σπάρτη ! Γιαυτο όσοι τον δείτε στις κατευθύνσεις αυτές και φτάσει εκεί στην όμορφη Σπάρτη υποδεχτείτε τον και όποιος μπορέσει και έχει χώρο να φιλοξενήσει τα μουλάρια και τον quentin να ξεκουραστούν λίγο και να γεμίσουν πάλι μπαταρίες ! Ενα τέτοιο ταξίδι θέλει πολλα κότσια διότι κρύβει κινδύνους και είναι μια εμπειρία ζωής. Αξίζει συγχαρητήρια ο τρελός long distance rider και εύχομαι να έχει μια ασφαλής διαδρομή .

ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ μεχρι στιγμη που θέλουν να βοηθήσουν:ΛΙΤΟΧΩΡΟ: Aννη Καπετανακη στον Ιππικο ομιλο Ολυμπος-Όλυμπος ειναι ο Αντωνης Τσουρεκας στο olympos lodge-Αθήνα ειναι η Χαρά Πολυζοπούλου με τις εγκαταστάσεις της έφιππης τοξοβολίας και εγκαταστάσεις της Βανέσσα Πιτσικάλη – Κόρινθο ειναι ο Αλέξανδρος στις ιππικες εγκαταστασεις freeland προς Σπάρτη εαν περάσει απο Μεγαλόπολη προσφέρω εγώ Καρύταινα Αρκαδίας Στέφανη Αντωνίου . Κοινοποιήστε να φτάσει η είδηση διότι ο Ελβετός δεν έχει μέσο επικοινωνίας.