ΑΕ Σπάρτης – Τα είπαν με Δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ

Γεύμα εργασίας, γνωριμίας και ενημέρωσης παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης η ΑΕ Σπάρτης μετά και το θετικό αποτέλεσμα επι της Παναχαικής στην Σπάρτη.

Οι Υπεύθυνοι της ΠΑΕ πραγματοποίησαν συνάντηση με τους δημοσιογράφους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης της Λακωνίας σε μια προσπάθεια αναπτέρωσης των επικοινωνιακών σημείων της ομάδας σε μια αρκετά καλή στιγμή τόσο σε χρόνο όσο και σε επίπεδο.

Στην συνάντηση έγινε και η επίσημη γνωριμία με τον νέο Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ομάδας κ.Γιάννη Ράνιο (Δημοσιογράφος της ΕΡΤ) ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του στα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν τεχνικά ζητήματα που αφορούν τα Μέσα Ενημέρωσης για την σωστή και ορθότερη προβολή των εξελίξεων της ομάδας προς το ευρύ κοινό δεδομένου των αλλαγών που πραγματοποιούνται ενώ υπήρξε σύμπλευση για τους άμεσους στόχους που δεν είναι άλλοι από το καλή πορεία της ομάδας στο μέλλον.

Σίγουρα η έλευση του νέου Υπευθύνου Επικοινωνίας στην ΑΕ Σπάρτη γεφυρώνει το κενό που υπήρχε μέχρι σήμερα στο συγκεκριμένο θέμα και θέτει την συνεργασία ομάδας και ΜΜΕ σε νέα βάση με την προσπάθεια των διοικούνται να βρίσκει γόνιμο έδαφος.

Απο πλευράς ΑΕ Σπάρτης το παρών έδωσαν

ο Πρόεδρος Δημήτρης Νικόλαρος, ο Γενικός Αρχηγός Παναγιώτης Συνοδινός, ο συνεργάτης του χρηματοδότη του κ.Χρήστου Γιώργος Πολλολός, ο νέος Υπεύθυνος Επικοινωνίας Γιάννης Ράνιος με τους νέους του Συνεργάτες Δημήτρη Σταύρου και  Χάρης Αναστασάκο και ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Γράφας.

Απο πλευράς ΜΜΕ το παρών έδωσαν

Ο Γιάννης Παυλάκος από το Report24, Ο Αντρέας Τσαρούχας από το Isports, Ο Τάκης Καρβουνιάρης και ο Δημήτρης Ψυχογιός από το Fly, o Χρήστος Γρίβας και η Τζένη Παπαμιχαήλ από το Apela, Ο Χρήστος Πετρούλιας από τον Λακωνικό Τύπο, Ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος από την Δημοτική Αγορά Λακωνίας και ο Χάρης Αναστασάκος από το Krokees.

Στο τέλος της βραδιάς δόθηκε δώρο το κασκόλ της ομάδας ως ενθύμιο ενώ να σημειώσουμε πως όλα τα προϊόντα της ΑΕ Σπάρτης μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα “Παναγιώτα” στο κέντρο της Σπάρτης.