Αλβανός κακοποιός τράβηξε πιστόλι μέσα στο δικαστήριο Γυθείου!!!

Όμηρος στα χέρια Αλβανού κακοποιού κρατήθηκε ο γιος της γνωστής τηλεοπτικής μαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου, επιχειρηματίας του ξενοδοχείου Κότρωνας Bay, Αντώνης Παναγάκος. Το συμβάν εκτυλίχθηκε το πρωινό της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο Γυθείο, κατά την εκδίκαση μιας απλής υπόθεσης συκοφαντικής δυσφήμησης και συγκεκριμένα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γυθείου.

Μέσα στο πανδαιμόνιο που δημιουργήθηκε, οι δικαστές λέγεται ότι ξεπόρτισαν από παράπλευρη έξοδο και μέσα στην αίθουσα περέμειναν, η δικηγόρος Ρένα Χιώτη , ο δικηγόρος Αργειτάκος και η τηλεοπτική μαγείρισα, που πλησίασε ο Αλβανός και της κόλλησε κι αυτής το όπλο στον κρόταφο ο Αλβανός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λακωνικού Τύπου και Lakonikos.gr ο Αλβανός μάρτυρας Ντριτάν Μουλαχού, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για αρπαγή ανηλίκου στο παρελθόν και για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, απείλησε με όπλο τον μηνυτή Αντώνη Παναγάκο.

Στη συνέχεια η αστυνομικός που βρισκόταν στην αίθουσα, μητέρα ενός 5χρονου αγοριού, ψύχραιμα άφησε το όπλο της στο πάτωμα μακριά του, ενώ στη συνέχεια ο δράστης πήρε το όπλο της αστυνομικού. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές κατά της αστυνομικού αλλά το όπλο ευτυχώς δεν δούλεψε..

Σημειώνεται, ότι εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης που είχε υποβάλλει η οικογένεια Παναγάκου.

Ο δράστης υπό την απειλή όπλου κλείδωσε στην αίθουσα το ακροατήριο, ενώ οι δικαστές κατάφεραν να  διαφύγουν. Η γνωστή μαγείρισσα και μητέρα του Αντώνη Παναγάκου, Μαίρη Παναγάκου κατέρρευσε λιπόθυμη. Τον ένοπλο αφόπλισε ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Παναγιώτης Μπογέας που βρισκόταν στην αίθουσα.

Πληροφορίες από το Lakonikos.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αυτόπτης μάρτυρας Σταύρος Αργειτάκος μιλά για το τι έγινε στα δικαστήρια Γυθείου – Βίντεο