Ανακοίνωση του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία Ξηροκαμπιτών”

Φίλες και Φίλοι συγχωριανοί

Με την αλλαγή του εκλογικού νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση, που δίνει το δικαίωμα να δημιουργηθούν ανεξάρτητα κοινοτικά συμβούλια και με τις νέες αρμοδιότητες που δίνει ο νόμος στα συμβούλια κοινότητας, αποφασίσαμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 να διεκδικήσουμε την εκλογή του ανεξάρτητου συνδυασμού μας για την κοινότητα του χωριού μας, για την κοινότητα του δικού μας Ξηροκαμπίου.
Θεωρούμε χρέος και υποχρέωση μας να θέσουμε επί τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας και να αναζητήσουμε ρεαλιστικές και άμεσες λύσεις για αυτά.
Πιστεύουμε στην κοινωνία των πολιτών με μόνο στόχο μας την ενημέρωση και την συνεργασία όλων μας προκειμένου να επιλυθούν υποθέσεις και προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τον τόπο μας και αφορούν την πρόοδο του.
Τιμούμε κάθε συγχωριανό μας που συμμετέχει στις Τοπικές-Δημοτικές εκλογές ,σε όποιο ψηφοδέλτιο και αν βρίσκεται γιατί γνωρίζουμε καλά πως όλοι αποβλέπουμε στο καλό του χωριού μας μακριά από πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες.
Αποφασίσαμε χωρίς υποδείξεις και εξαρτήσεις από κανένα κόμμα, υποψήφιο Περιφερειάρχη ή Δήμαρχο να διεκδικήσουμε την ψήφο Σας, επιδιώκοντας μια νέα δημοκρατική συλλογικότητα μακριά από αδιέξοδες αντιλήψεις, εμπιστευόμενοι το ανθρώπινο δυναμικό και πιστεύοντας σε αυτό, με όραμα για την ανάπτυξη του Ξηροκαμπίου.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα συνεργαστούμε με οποία Δημοτική αρχή επιλέξουν οι πολίτες του Δήμου Σπάρτης, διεκδικώντας δυναμικά το καλύτερο για το χωριό μας.
Πιστεύουμε ότι το χωριό μας, το Ξηροκάμπι, ένας τόπος ωραίος, πλούσιος σε χρώματα,ιστορία και πολιτισμό μπορεί και πρέπει να διεκδικήσει τα καλύτερα.
Σε αυτήν την κατεύθυνση θα αγωνιστούμε για το μέλλον του χωριού μας, των συγχωριανών μας και κυρίως των παιδιών μας .
Σε αυτήν την προσπάθεια χωράνε όλοι. Σας χρειαζόμαστε λοιπόν όλους και όλες για ένα Ξηροκάμπι που θα διεκδικήσει και θα πραγματώσει αυτά που του πρέπει και θα γνωρίσει τη δική του τοπική αναγέννηση .

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ξηροκαμπίου του ανεξάρτητου συνδυασμού ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΤΩΝ

1. Γεωργιτσανάκου Καραμπούλα Αννα του Γεωργίου

2.Καπετανάκος Αναστάσιος-Κωνσταντίνος του Σταύρου

3.Κολομβάκου Δουκόγιαννη Δήμητρα του Γεωργίου

4.Κομνηνού Φραγκή Ελένη του Δημητρίου

5.Κυριακάκος Σπύρος του Παναγιώτη

6.Πιερρουτσάκος Αριστομένης του Αναστασίου