Αναμένει τις απόψεις των δημοτών ο Δήμος Σπάρτης για την Ανάπλαση Κέντρου της πόλης

Σας γνωρίζουμε στα πλαίσια της εκπόνησης Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), με στόχο την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του οδικού δικτύου και του δημόσιου χώρου, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης www.sparti.gov.gr. στα «Τελευταία νέα» αλλά και στην καρτέλα «ΚΑΤΟΙΚΟΙ» – «Σ.Β.Α.Κ.») η πρόταση για την Κυκλοφοριακή μελέτη του εφικτού και των επιπτώσεων της ανάπλασης μόνο του κεντρικού τμήματος της πόλης της Σπάρτης, που εξυπηρετεί το όραμα και τις απαιτήσεις του σχεδιασμού, όπως αυτές προέκυψαν από τις προτάσεις και τις διαβουλεύσεις με το κοινό και με το δίκτυο φορέων.

Επιπλέον έχει αναρτηθεί τεχνική έκθεση και χάρτες που αφορούν το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου της Σπάρτης (Open Mall) προς ενημέρωσή σας.

Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους φορείς της Σπάρτης αλλά και των περιχώρων, να μελετήσουν το αναρτημένο υλικό και να μας αποστείλουν τις απόψεις τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση texnikispartis@gmail.com μέχρι την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020.

Οι απόψεις και οι παρατηρήσεις όλων μας είναι πολύ σημαντικές για την λήψη των βέλτιστων μέτρων που αφορούν την κινητικότητα εντός του αστικού ιστού και την μέγιστη κοινωνική αποδοχή τους.

Σημειώνεται επίσης ότι η συνολική πρόταση που αφορά την ευρύτερη περιοχή μελέτης, θα κοινοποιηθεί μελλοντικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

2731363351 (κ.Δήμητρα Κατσώλα)

2731363352 (κ. Άννα Καρακίτσου)

2731094192 (γραμματεία)