Ανοιχτό Μέτωπο Καρρά – Σιδέρη. Αιχμές και δηλώσεις των προέδρων ΕΠΣ Λακωνίας – Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας και περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Καρράς πραγματοποίησε στην Αργολίδα έναν κύκλο επισκέψεων. Ουσιαστικά όμως άνοιξε την πρόωρη μεν αλλά προεκλογική περίοδο για τις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ. Με όλα όσα είπε είναι ξεκάθαρο πως θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση καθ όλη την διάρκεια της θητείας της παρούσας διοίκησης της ΕΠΟ και παρεμβάσεις με προτάσεις για την αλλαγή προς το βέλτιστο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Ο Γιάννης Μαντζούνης είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος” δήλωσε ο Π.Καρράς και συνέχισε τονίζοντας πως “έχουμε το ίδιο όραμα για το Αργολικό ποδόσφαιρο”. Μίλησε για τον Γιάννη Αποστολόπουλο και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που περιστοιχίζουν τον Γ.Μαντζούνη με τα καλύτερα λόγια.Καυστικός με σαφή υπονοούμενα κατά του Βασίλη Σιδέρη και όχι μόνο. Είναι χαρακτηριστική η φράση που χρησιμοποίησε “Η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι περιστασιακή όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί μου, για δικούς τους σκοπούς”. 

Οι Δηλώσεις Καρρά στην Αργολίδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης προχώρησε σε Ανακοίωση η οποία αναφέρει:

Ο κ. Καρράς έκανε γνωστή μέσω των τοπικών ΜΜΕ την επίσκεψή του στην Αργολίδα. Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, με τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας, με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων αλλά και παράλληλα με ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση πλέον με τη διοίκηση του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Ενώ λοιπόν ο κύριος Καρράς είχε μια πλούσια σε συναντήσεις ημέρα, έκρινε σωστό όχι μόνο να μην επισκεφτεί αλλά ούτε καν να ενημερώσει για την περιοδεία του, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας  και παράλληλα συνάδελφό του στο Περιφερειακό Σύμβουλο Πελοποννήσου. Από το βήμα που του εδόθη από τα ΜΜΕ προέβη σε επίθεση κατά του Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη. 

Σας ερωτώ κύριε Καρρά γιατί υποπέσαται σε αυτό το ατόπημα;

Γιατί κύριε Καρρά, είστε από την μεριά των συντριπτικά ηττημένων και ίσως είναι αβάσταχτος ο πόνος!

Εσείς υπηρετήσατε το παλιό και σάπιο σύστημα και συνεχίζετε να το υπηρετείτε! Γιατί λοιπόν ήρθατε να μας κάνετε μαθήματα ηθικής στα χωράφια μας σε εμάς που υπηρετούμε 40 χρόνια ανιδιοτελώς τον αθλητισμό στο Νομό μας;

Γνωρίζουμε ότι εκπροσωπείτε  αυτούς που έφεραν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω!

Εκπροσωπείτε αυτούς που έφεραν την επιτροπεία της FIFA και της OUEFA στην Ελλάδα.

Μαθήματα ηθικής λοιπόν όχι σε εμάς, αλλά σε άλλους. 

Φροντίστε τα του οίκου σας και αφήστε μας ήσυχους. Έχουμε τον τρόπο να επανεκινήσουμε το Αργολικό ποδόσφαιρο και το έχουμε δείξει ήδη στους πρώτους μήνες της θητείας μας. Φανταστείτε σε τέσσερα χρόνια τι θα έχουμε καταφέρει. Δυστυχώς για εσάς πιστεύατε ότι θα ήσασταν επικεφαλής της αντίπαλης παράταξης στις εκλογές της ΕΠΟ αλλά δε σας προτίμησαν οι φίλοι σας…