Αντίο Λεωνίδα Μας… Το στερνό Αντίο στον Λεωνίδα Καράντζαλη

Ανάμεσα στα θύματα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος κόστισε τη ζωή σε 3 συνανθρώπους μας τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου ήταν κι ο ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Σπάρτης ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΗΣ.

Ανήμερα του εορτασμού του πολιούχου της Σπάρτης Οσίου Νίκωνος, η τραγική είδηση συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Φίλε Λεωνίδα, καλό παράδεισο…

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΗΣ γεννήθηκε στις 2-3-1959 στις Κροκεές Λακωνίας όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο.

Ήταν πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής και υπηρετούσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας στην ορθοπεδική κλινική ως επιμελητής Α’.

Κατοικούσε στη Μαγούλα Σπάρτης και ήταν παντρεμένος με την καθηγήτρια μουσικής Πένυ Παπασταθάκη, με την οποία είχαν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Ελένη.

Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος από το 2002 έως το 2006 με το συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου «ΛΑΚΩΝΙΑ ΜΑΖΙ».

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006 έως το 2010 με το συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΠΑΡΤΗ» και από το 2010 έως και σήμερα με το συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ».

Μάλιστα από το 2011 έως και το 2014 υπηρέτησε ως Πρόεδρος τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης με πλούσια δράση στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου. Με τη βοήθεια του Διοικητικού Συμβούλιου του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης αναβάθμισαν τις αθλητικές εκδηλώσεις και βελτίωσαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Υπήρξε, επίσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας από το 2001 έως πρόσφατα.