Αποδοκιμασίες και ένταση στην Αρεόπολη… Δυναμική παρέμβαση Ανδρεάκου Βίντεο

ΜανηΈνταση επικράτησε σήμερα κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη όταν μερίδα κόσμου αποδοκίμασε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της ΝΔ κ Άδωνη Γεωργιάδη.

Μερίδα πολιτών κατά την εκφώνηση του Υπουργού για την κατάθεση στεφάνου ξέσπασε σε αποδοκιμασίες με τον Δήμαρχο Αν.Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο να παίρνει τον λόγο τονίζοντας πως όταν καλούμε ανθρώπους στο σπίτι μας δεν τους βρίζουμε.

Στην συνέχεια κατά την εκφώνηση του Άδωνη Γεωργιάδη οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν με τον Δήμαρχο να φωνάζει “είσαστε Κάφροι” και έσπευσε προς το μέρος τους. Εκεί υπήρξε συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις να ηρεμούν στην συνέχεια τα πνεύματα.

Αναφορές θέλουν πως οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν από συγκεκριμένα άτομα ενώ αναμένεται και σχετική ενημέρωση από τις Αστυνομικές Αρχές για προσαγωγές που έγιναν στην συνέχεια.

Από την πλευρά του και ο Δήμος θα εκδώσει ανακοίνωση για το συμβάν.

Δείτε το απόσπασμα απο τα πλάνα του Report24 που βρέθηκε σήμερα στην Αρεόπολη για να καλύψει τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ρεπορτάζ Βίντεο

Γιάννης Παυλάκος