Αποκλειστικό… Έρχεται την επόμενη χρονιά Μεγάλο Καρναβάλι στη Σπάρτη. Οι πολίτες ψήφισαν ο Δήμος το κάνει!

Στόχος του Δήμου Σπάρτης για την επόμενη χρονιά είναι η Δημιουργία μιας μεγάλης εκδήλωσης με κεντρικό σημείο ένα Μεγάλο Καρναβάλι στη Σπάρτη με άρματα και πολλά γκρουπ.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Report24 το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης δια της προέδρου της Ελένης Δαράκη είναι ήδη σε συζητήσεις για την δημιουργία επιτροπής η οποία θα εργαστεί όλο τον χρόνο για την δημιουργία αρμάτων με καθοδήγηση ειδικών για να αποτελέσει η Σπάρτη την επόμενη χρονιά (2021) επίκεντρο Καρναβαλικών εκδηλώσεων που μέχρι σήμερα δεν έχουν ξανά γίνει.

Για τις φετινές Αποκριές ο χρόνος για την σωστή πάντα υλοποίηση ενός μεγάλου εγχειρήματος ήταν λίγος και δεν θέλησαν οι υπεύθυνοι να ρισκάρουν και να προχωρήσουν σε πρόχειρη εκδήλωση και έτσι λοιπόν προτίθενται να προχωρήσουν από φέτος για την επόμενη χρονιά με σωστά βήματα.

Επίσης η έρευνα γνώμης η οποία διενεργήθηκε από το Report24 για το εαν θέλουν οι πολίτες να δημιουργηθεί Μεγάλο Καρναβάλι στη Σπάρτη έδειξε εμφανώς την θέληση των Δημοτών με ποσοστά 69% Υπέρ και 31% κατά σε 346 ψήφους.

Στοιχεία που ελήφθησαν από το Νομικό Πρόσωπο και θα προχωρήσουν άμεσα στην σωστή διοργάνωση για την επόμενη χρονιά.

Δείτε την έρευνα γνώμης