Αποκλειστικό – Σοκ…Αδέσποτη Σφαίρα καρφώθηκε σε αυτοκίνητο μέσα σε πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ στη Σπάρτη

Είδηση που Σοκάρει και φέρνει στο Φως της δημοσιότητας κατά Αποκλειστικότητα το Λακωνικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης Best Λακωνίας.

Αδέσποτη Σφαίρα καρφώθηκε στην κυριολεξία στο παρμπρίζ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο σε πολύ γνωστό Σούπερ Μάρκετ της Σπάρτης στην οδό Γυθείου.

Σύμφωνα με τις Αποκλειστικές πληροφορίες του Λακωνικού Δελτίου Ειδήσεων της Τηλεόρασης Best όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου όταν γυναίκα κάτοικος Σπάρτης στάθμευσε το όχημά της στο ανοιχτό πάρκινγκ του Σούπερ Μάρκετ και στη συνέχεια προχώρησε για τα ψώνια της.

Βγαίνοντας μετά από λίγη ώρα κατευθύνθηκε στο όχημά της και βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα.  Σφαίρα είχε περάσει διάτρητα το παρμπρίζ του αυτοκινήτου της από την θέση του οδηγού και είχε καρφωθεί στο ταμπλό…!!!

Αμέσως κάλεσε τις Αρχές οι οποίες με την σειρά τους πραγματοποίησαν ενδελεχή έλεγχο και για άλλα σημάδια. Εντόπισαν και περισυνέλεξαν την σφαίρα που όπως είπαμε είχε καρφωθεί στο ταμπλό ακριβώς μπροστά από το τιμόνι και την έστειλαν για βαλλιστικό έλεγχο.

Το απίστευτο περιστατικό θυμίζει ταινία τρόμου καθώς δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πως και από που προήλθε η αδέσποτη σφαίρα μέσα σε ενα ελεγχόμενο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ την στιγμή μάλιστα που ήταν ανοιχτό με δεκάδες κόσμου εντός και εκτός.

Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα είχε συμβεί εαν η σφαίρα χτύπαγε κάποιο! Ευτυχώς που εκείνη την στιγμή δεν ήταν η συγκεκριμένη κυρία μέσα στο αυτοκίνητο ή να ξεκίναγε με το αυτοκίνητο και να έπεφτε η σφαίρα. Πόσοι καθημερινά παρκάρουν ή περνούν από την Εθνική Οδό Σπάρτης Γυθείου.

Σαν από θαύμα σήμερα δεν θρηνούμε κάποιο θύμα καθώς η αδέσποτη σφαίρα  εάν έβρισκε εναν πολίτη με την δυναμική που είχε αφού έσπασε το σκληρό παρμπρίζ και καρφώθηκε στο σκληρό ταμπλό σίγουρα θα είχαμε πολύ σοβαρό τραυματισμό ή ακόμα και θάνατο.

Όπως φαίνεται και από το Ντοκουμέντο του Λακωνικού Δελτίου της Τηλεόρασης Best Λακωνίας η σφαίρα έχει φορά από ψηλά, έχει σπάσει το παρμπρίζ και έχει καρφωθεί  στο ταμπλό μπροστά από το τιμόνι.

Αναλυτικό Ρεπορτάζ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείστε στο Λακωνικό Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης Best Λακωνίας την Δευτέρα στις 19:30.

Ρεπορτάζ Γιάννης Παυλάκος