Βαλιώτης: «Με καλή διοίκηση και διαχείριση πετύχαμε μειώσεις τελών» (VIDEO)

Το δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης συνεδρίασε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο όμορφο χωριό της Γκοριτσάς , ακολουθώντας  έτσι μια από τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής  για συνεδριάσεις και εκτός της πόλης της Σπάρτης,  δίνοντας την ευκαιρία και στην περιφέρεια να παρακολουθήσει μια συνεδρίαση αλλά και να δώσει περισσότερο χρόνο σε τοπικούς προέδρους και δημότες  να θέσουν τα προβλήματα των περιοχών τους !

Η κοινωνική πολιτική  που ήταν ένας από τους  στόχους  αλλά και δέσμευση  της νέας δημοτικής αρχής προ εκλογών  πλέον παίρνει σάρκα και οστά!

Ο κ.Βαλιώτης αποδεικνύει  εμπράκτως τη σημασία της σωστής διοίκησης  αλλά και διαχείρισης των οικονομικών  ενός δήμου!

Ο πρακτικές που μέχρι στιγμής έχει ακολουθήσει η νέα δημοτική αρχή στην διοίκηση αλλά και την  οικονομία στο δήμο μας , φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να αποδίδουν!

Η  διαδικασία των διαγωνισμών για την ανάθεση προμηθειών και εργασιών στο δήμο σίγουρα έχουν πετύχει ένα μεγάλο οικονομικό κέρδος  στο δήμο μας , σημαντικό είναι επίσης  και η δυνατότητα συμμετοχής  που δόθηκε μέσω των διαγωνισμών στους επαγγελματίες … χωρίς αποκλεισμούς και με βασικό στόχο το όφελος του δήμου, τηρώντας πάντα φυσικά τις απαιτούμενες προδιαγραφές!

Η εμπιστοσύνη των πολιτών  για την διαχείριση δημοσίου χρήματος είναι πολύ δύσκολο πράγμα, έτσι η ευθύνη που βαραίνει τους διοικούντες  είναι πολύ μεγάλη και κρίνετε καθημερινά.

Σε θέμα λοιπόν που είχε σχέση  με τα τέλη που βαραίνουν τους δημότες Σπάρτης,  ο δήμαρχος κ.Βαλιώτης  βρήκε την ευκαιρία και τόνισε μεταξύ άλλων:

« Να δώσουμε το στίγμα ότι πρέπει να καταφέρουμε  να μειώνουμε  τα τέλη, κάτι που εμείς σαν δημοτική αρχή το έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Η καλή διαχείριση ,καλή αξιοποίηση εργατικού δυναμικού, αλλά και σωστή διαχείριση των  οικονομικών του δήμου μας έδωσαν την δυνατότητα  να καταφέρουμε να μην κάνουμε αυξήσεις τελών αλλά αντιθέτως να έχουμε και κάποιες μειώσεις.

Το μήνυμα που πρέπει να περάσει στην κοινωνία είναι ότι ο δήμος Σπάρτης έχει τα μικρότερα τέλη στη Λακωνία, τα μικρότερα τέλη από όλες τις πρωτεύουσες της Πελοποννήσου, και είναι από τους δήμους που έχουν τα χαμηλότερα τέλη πανελλαδικά.

Όλα αυτά τα έχουμε καταφέρει με μια χρήστη διοίκηση!»

Δείτε απόσπασμα video από την συνεδρίαση.