Βασίλης Σκρουμπέλος “Μπορούμε να δημιουργήσουμε την Σπαρτάπολις και πολλά ακόμα στην επόμενη θητεία μας”

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Σπάρτης και εκ νέου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Βαλιώτη Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης, Βασίλης Σκρουμπέλος, παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον Ιωάννη Παυλάκο για την Τηλεόραση Best και το Report24.

Ο κ.Σκρουμπέλος μεταξύ άλλων επισήμανε το έργο που πραγματοποιήθηκε επι θητείας στον τομέα της καθαριότητας με το σύστημα διαλογή στη πηγή και την ανακύκλωση ενώ σημείωσε και για τον ΧΑΔΑ Αφυσσού πως στο μέλλον θα είναι ενα πάρκο για τους πολίτες και δεν θα θυμίζει τίποτα τον σκουπιδότοπο.

Αναφέρθηκε επίσης και στο μεγάλο έργο που ακούει στο όνομα “Σπαρτάπολις” το οποίο μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα σε επίπεδο πόλης αλλά και Δήμου ενώ τονίζει πως με την στήριξη των Δημοτών και με την επανεκλογή μπορεί ο Δήμος να το υλοποιήσει όπως πολλά ακόμα σημαντικά έργα.

Επίσης σε ερώτηση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και την στήριξη στον συνδυασμό σημείωσε πως μπορεί σε κάθε παράταξη να υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι από διάφορους χώρους αλλά ο συνδυασμός Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης κατέρχεται στις εκλογές ως ανεξάρτητος.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη