Βομβαρδισμένη η οδός 9ης Μεραρχίας στη Σπάρτη. Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι. Καμία πρόληψη καμία επισκευή

Δεν είναι δρόμος εμπόλεμης ζώνης αλλά δρόμος σε γειτονιά της Σπάρτης!!!

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς της Σπάρτης επί της οδού 9ης Μεραρχίας δίπλα ακριβώς από τον ιστορικό ναό του Αγίου Δημητρίου.

Σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή είναι αδιανόητο να μην έχει επιμεληθεί να διορθωθεί η συγκεκριμένη οδός η οποία καθημερινά φαίνεται σαν βομβαρδισμένο τοπίο μιας αλλης εποχής.

Παντού μεγάλες λακκούβες με τα νερά από τις βροχές να δημιουργούν πολλές παγίδες στους κατοίκους της οι οποίοι για να φτάσουν από τα αυτοκίνητά τους μέχρι το σπίτι τους χρειάζεται να διανύσουν απόσταση ανάμεσα σε λάσπες, λακκούβες με νερό, πέτρες και ακάθαρτα ύδατα.

Το σημείο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως εστία μόλυνσης πολύ περισσότερο που εγκυμονεί κινδύνους ακόμα και για την δημόσια υγεία μέσα σε μια πόλη όπως είναι η Σπάρτη. και όλα αυτά λίγα μέτρα από τον κεντρικό δρόμο προς Μαγούλα, δίπλα στο ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου και κοντά σε σχολείο.

Ο δρόμος από την διάνοιξή του μέχρι και σήμερα δεν έχει μπει ποτέ σε τροχιά αποκατάστασης με τους κατοίκους να δηλώνουν αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι με την εικόνα τριτοκοσμικής πόλης. Φτάνει πια!

Πρέπει να γίνει άμεσα παρέμβαση και να στρωθεί ο απαραίτητος ασφαλτοτάπητας πριν είναι πολύ αργά και κάποιος ηλικιωμένος η παιδί τραυματιστεί με την άθλια εικόνα που βλέπουμε σήμερα.

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές (31-1-19)

Θα επανέλθουμε.!

Γιάννης Παυλάκος