Διαγωνισμός από τον Δήμο Σπάρτης με το Art Thessaloniki

«ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ» Ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου, στα πλαίσια συνεργασίας με τον Παντελή Τσάτση ιδρυτή της Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair, συμμετέχουν στην έκθεση ζωγραφικής: «Νικάμε τον COVID -19», για νέους και νέες από 11 – 16 ετών. Διαστάσεις έργων: Α4 ( 20 Χ 30 cm ) Υλικά: Μολύβι, παστέλ, ακρυλικά, πλαστικά χρώματα, κολάζ, μικτή τεχνική.

Αποστολή σε αρχείο .pdf κάθε δημιουργού ενός έργου από 20 – 30 Μαΐου 2020, στο email: info@art-thessaloniki.gr, με το όνομα και την ηλικία δημιουργού, καθώς επίσης θα πρέπει να αναφέρεται και το σχολείο, η τάξη, η πόλη και το όνομα του/της εκπαιδευτικού εικαστικών (αν υπάρχει).

Το έργο μπορεί να κοινοποιηθεί και στο email του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος: npp.sparti@gmail.com Έργα που θα υποβληθούν πριν και μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα γίνουν δεκτά. Κάθε υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη του κηδεμόνα του για τη συμμετοχή του.

Τα 50 βραβευμένα έργα θα παρουσιαστούν σε περίπτερο, στην 5η Art Thessaloniki Fair 26-29/11/2020. Τα έργα θα δημοπρατηθούν και με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγοραστούν αναλώσιμα υλικά για Νοσοκομείο.

Για το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης

Η Πρόεδρος Ελένη Δαράκη