Δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Σπαρτιατικού

Την πρώτη εντός έδρας ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Σπαρτιατικού την Κυριακή 28-1-2018 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, από την ομάδα του Παμβοχαϊκού με σκορ 1-3 σετ.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Σπαρτιατικού θα είχε ένα εύκολο απόγευμα έχοντας το πάνω χέρι από την αρχή του 1ου σετ με διαφορά που έφτασε και τους 9 πόντους, κατακτώντας εύκολα το 1ο σετ, στη συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

Οι φιλοξενούμενες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και απέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα από το 2ο σετ και μετά, οι οποίες δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Σπαρτιατικού που βρέθηκε επιθετικά σε πολύ κακή ημέρα και χωρίς τις αθλήτριες Λάμπρου και Τρουγκάκου που απουσίαζαν, λόγω τραυματισμού της πρώτης και ανειλημμένων σχολικών υποχρεώσεων αντίστοιχα.

Αντίθετα η ομάδα του Παμβοχαϊκού πραγματοποίησε την καλύτερη αγωνιστική της εμφάνιση, πετυχαίνοντας πολύτιμη  νίκη και ταυτόχρονα ένα σημαντικό άλμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Καλύτερη όλων η ακραία αθλήτρια και αρχηγός του Παμβοχαϊκού Θεοδοσίου Χρ., ενώ από την ομάδα του Σπαρτιατικού μπορούμε να πούμε ότι ξεχώρισαν οι αθλήτριες Δημητριάδη και Αποστολοπούλου, απόδοση όμως που δε στάθηκε αρκετή για να ανατραπεί η κατάσταση.

Τα σετ  (1-3) : 25-20,  17-25, 13-25 και 20-25

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.: (Κωνσταντόπουλος Μ., Σταυρόπουλος Κ.) Αποστολοπούλου Κ., Καπετάνιου Ε., Δημητριάδη Ν., Αθανασοπούλου Ο., Κουρτσούνη Κ., Τσεμπελή Ε. (λ), Σάλαρη Π., Δημάκη Σ.(λ), Μαμμή Β., Θεοφιλάκου Ι., Βενιζέλου Ε., Τσεμπελή Α, Λαμπρινού Κ.

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ: (Μαρινόπουλος Α.,) Βιγλάκη Κ, Κατσαδούρου, Γκότση (λ), Αρβανίτη, Μπάρτζη, Ξενοπούλου, Τσιούλκα, Θεοδοσίου, Βιγλάκη Αικ., Παπακωνσταντίνου, Μπάρλα, Παπαδοπούλου, Μπαγιώκου.

Τα άλλα αποτελέσματα στις 28-1-2018 έχουν ως εξής:

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ  –  Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ              0 – 3

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  Γ.Ε.  –  Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ                3 – 0

Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ  –  ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ    0 – 3

 

Βαθμολογία 11ης αγωνιστικής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ      29

Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ                               21

Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ                   19

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ                            17

Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ              16

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ                             15

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ             9

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  Γ.Ε                      6    

 

Επόμενη αγωνιστική Κυριακή 4-2-2018:

Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑ –  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  Γ.Ε  

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣΑ.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ  –  Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ   

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  –  ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.

                                                                Ο Έφορος του Τμήματος

                                                                  Ευάγγελος Τρουγκάκος