Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης – Περιοδεία στα χωρία της Δημοτικής Ενότητας Πελλάνας

«Συνεχίζουμε, όπως ξεκινήσαμε! Μαζί με τους κατοίκους των χωριών μας!»

Την Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, ο Δήμαρχος Σπάρτης, εκ νέου Υποψήφιος και επικεφαλής της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης», Βαγγέλης Βαλιώτης, με αντιπροσωπεία στελεχών της παράταξης και υποψηφίων συμβούλων, πραγματοποίησαν επίσκεψη, στα πλαίσια της περιοδείας, σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πελλάνας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους και τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων αλλά και συλλογικοτήτων της περιοχής, να συζητήσουν για τα έργα που υλοποιήθηκαν και που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά.

Στόχος της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης»  είναι η περαιτέρω ενίσχυση των χωριών του Δήμου μας, η βελτίωση των υποδομών, η επαναλειτουργία του αρχαιολογικού χώρου της Πελλάνας και η δημιουργία νέων ευκαιριών, με νέες δουλειές που θα προσελκύσουν τη νέα γενιά, για να επιστρέψει πίσω και να χτίσει το μέλλον της εδώ, που ανήκει. Για να σταματήσει η αιμορραγία των χωριών μας, των θεματοφυλάκων της ιστορίας και της παράδοσής μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ