ΔΙΚΛΙΣ – Κοπή Βασιλόπιτας 2018 και επέτειος 30 χρόνων πορείας

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα γεμάτο από στιγμές συγκίνησης, γιορτάσαμε διπλά, την κοπή της βασιλόπιτας και τα 30 χρόνια πορείας από το 1987.

Είναι αυτοπραγμάτωση και υποκλίνεσαι σε νέους ανθρώπους, που προκόβουν, έχουν αξίες & φλόγα.

Στελέχη που τιμούν επάξια και υπηρετούν με πάθος τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης,  σαν τον Θάνο Θεοδωρόπουλο, τον Θέμη Αραπάκο, τηνΜάγδα Ματθαίου, τον Παντελή Μπαλίκη, την Νικολέττα Κάρκουλα, τον Γιώργο Μπουσούνη, τον Απόστολο Κατσαρό, την Γεωργία Μπουκουβάλα, την Σταματούλα Τσόλκα και την Στέλλα Παυλούνη.

Ιδιαίτερη  τιμή και δικαίωση για τον καλό συνάδελφο Παντελή Μπαλίκη,  μετά την ανακοίνωση της Εταιρείας,  για την προαγωγή του σε Διευθυντή Υποκαταστήματος Καλαμάτας.

Η Εταιρεία εύχεται στον Παντελή Μπαλίκη να είναι γερός και με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, να συνεχίζει να προσφέρει επαγγελματισμό και ήθος στην κοινωνία, σε κάθε ασφαλισμένο και σε κάθε συνάδελφο,  με το ίδιο πάθος και δύναμη,  πράγμα που καθημερινά αποδεικνύει  επί δέκα συναπτά χρόνια.

Θερμές ευχές και στην πιο νέα συνάδελφο Στέλλα Παυλούνη, να είναι πάντα γερή και καλότυχη στην ζωή της, μιας και ήταν η τυχερή που κέρδισε το φλουρί.

Η Δικλίς περήφανη που στελεχώνεται από επαγγελματίες με υψηλές ηθικές αξίες,  αφού με την πίστη και την αγάπη τους καθημερινά,  πασχίζουν να γίνονται πιο χρήσιμοι και αποτελεσματικοί σε κάθε ασφαλισμένο.