Εγκαινιάστηκε ο Βιολογικός Γυθείου. Ένα Όραμα έγινε πράξη με σφραγίδα Ανδρεάκου – Βίντεο Φωτογραφίες

Σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 π.μ. πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού Γυθείου, στις εγκαταστάσεις αυτής, στη Λίμνη Γυθείου.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την πόλη του Γυθείου και την ευρύτερη περιοχή, το οποίο υλοποίησε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ανατολικής Μάνης.

Με την ολοκλήρωση του έργου επιλύεται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Γυθείου, αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων και του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αειφόρο ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και ειδικότερα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Στο τέλος της τελετής πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους και τέθηκε στο κοινό δείγμα της καθαρότητας του νερού το οποίο κάνει για άρδευση δίνοντας λύση σε πολλούς παραγωγούς της περιοχής.

Δείτε την τελετή εγκαινίων από το Live του Report24 και φωτογραφίες ενώ αναλυτικό ρεπορτάζ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείστε από Δευτέρα στο Λακωνικό Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης Best με τον Ιωάννη Παυλάκο στις 19:30