Ενημερωτική εκδήλωση στη Σπάρτη για τα προγράμματα Erasmus+

Την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, ώρα 05:00-09:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης (Γκορτσολόγου 97, 1ος όροφος), η Εθνική Μονάδα Συντονισμού για τα προγράμματα Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps του Ινστιτούτου Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία των νέων Επιστημόνων του Ινστιτούτου Σπάρτης οργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τα παραπάνω προγράμματα που ενδιαφέρουν τους νέους του Δήμου Σπάρτης και του νομού μας συνολικότερα.

Τι περιλαμβάνει η ενημέρωση:
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν από εκπρόσωπο της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού για τα προγράμματα Erasmus+ / Youth και European Solidarity Corps τα προγράμματα:
• Erasmus+ / Youth
• European Solidarity Corps
• Europe Goes Local
Θα αποσαφηνιστούν έννοιες όπως ανταλλαγές νέων, εθελοντισμός, μη τυπική και άτυπη μάθηση, και η διαδικασία συμμετοχής στα προγράμματα.

Σε ποιους απευθύνεται:
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν στη νεολαία τα παραπάνω προγράμματα. Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι είναι:
• Νέοι 13-30 ετών
• Εκπρόσωποι φορέων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα
• Άτυπες ομάδες νέων

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για το ΔΣ του Ινστιτούτου Σπάρτης
Η Πρόεδρος
Αναστασία Κανελλοπούλου
——————————–
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΠΑΡΤΗΣ
K. Παλαιολόγου 67, 231 00 Σπάρτη
Τηλ: 273 10 89 800, Κιν: 698 77 00 902
Email: institoutospartis@gmail.com
Website: www.inspa.gr