Εν αναμονή του ζωντανού Debate στην Τηλεόραση Best μεταξύ των Υποψηφίων Δημάρχων Σπάρτης

Βρισκόμαστε περίπου 45 ημέρες πριν τις εκλογές της 26ης Μαϊου και το πολιτικό – αυτοδιοικητικό θερμόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα.

Στο πλαίσιο της όλης εξέλιξης της προεκλογικής περιόδου η τηλεόραση BEST έχει δρομολογήσει την οργάνωση debate με προσκεκλημένους τους υποψηφίους δημάρχους σε κάθε κεντρικό δήμο στην Πελοπόννησο.
Στόχος είναι σε έναν δημόσιο κοινό διάλογο να κατατεθούν οι απόψεις και θέσεις των επικεφαλείς των συνδυασμών σε μια σειρά από θεματικούς άξονες που αυτοί δύναται να είναι:
– Καθημερινότητα
– Υποδομές
– Πολιτισμός
– Ανάπτυξη

Στους Υποψήφιους Δημάρχους Σπάρτης έχει ήδη γίνει η πρόταση και αναμένουμε τις απαντήσεις τους για να οριστικοποιηθεί ο τόπος και ο χρόνος του ζωντανού debate που θα δώσει την δυνατότητα σε όλους τους Δημότες να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα για τις επερχόμενες εκλογές.

Το όλο τεχνικό μέρος της παραγωγής αναλαμβάνει η εταιρεία Belogiannis Audio Visual www.belogiannis.gr και της μετάδοσης η τηλεόραση BEST και σε επίπεδο Λακωνίας και το Report24 (πέρα από την τηλεοπτική μετάδοση θα υπάρχει μετάδοση και στο διαδίκτυο μέσω live streaming).

Εν αναμονή λοιπόν!