Επέκταση των εγκαταστάσεων του Mystras Grand Palace – Συνέντευξη Δημητρίου & Γεωργίας Καλοειδή

Σε επέκταση των εγκαταστάσεων προχωρά το Mystras Grand Palace με άμεσο στόχο να μπορεί να φιλοξενήσει 193 άτομα μετά την ολοκλήρωση.

Σημαντικό σημείο είναι πως αυτή την στιγμή έχουν βρει εργασία 80 Λάκωνες συμπολίτες μας σε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο ενώ στο μέλλον μετά και την ολοκλήρωση των νέων εγκαταστάσεων οι εργαζόμενοι θα αυξηθούν.

Έχουμε σημειώσει ξανά πως η επένδυση του ζεύγους Καλοειδή είναι ένα δώρο προς την τοπική κοινωνία δεδομένου του μεγάλου κεφαλαίου που έχει δαπανηθεί για την κατασκευή που σίγουρα θα ήταν αρκετά δύσκολο να αποσβεστεί.

Παρόλα αυτά ο Δημήτριος και η Γεωργία Καλοειδή δεν στάθηκαν σε αυτό και προχώρησαν στην ολοκλήρωση του πρώτου μέρος και στο άμεσο μέλλον και στο δεύτερο μέρος των εγκαταστάσεων για να δοθεί η δυνατότητα σήμερα της ύπαρξης στην περιοχή μας, ενός πολύ σημαντικού σημείου αναφοράς, για ποιοτικό τουρισμό.

Βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις και είδαμε από κοντά την έναρξη των νέων εργασιών ενώ μας μίλησαν ο Δημήτριος και η Γεωργία Καλοειδή, ο Γεν.Διευθυντής Πανίκος Παπανικολάου, ο Δήμαρχος Αν.Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος και ο Πυρ.Ιατρός Κώστας Ρεθιμιωτάκης.

Δείτε το ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε μέσα από το Λακωνικό Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης Best Λακωνίας

Ρεπορτάζ Γιάννης Παυλάκος Ποτούλα Βελουδάκη