Επίδειξη Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης στη Σπάρτη

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30μ.μ ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης θα παρουσιάσει το άθλημα της Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης στο Κενοτάφιο του Λεωνίδα στα πλαίσια του Orange Festival 2018.

Ο Παλαιστικός Σπάρτης έχοντας το ρητό΄΄Νους υγιείς εν σώματι υγιή΄΄ παρέχει στους αθλητές του όλα αυτά τα εφόδια, με τους κατάλληλους προπονητές, στον κατάλληλο χώρο και με την ουσιαστική συνεργασία του τρίπτυχου δασκάλου-παιδιού-γονέα.

Έχοντας στο ενεργητικό του ως Σύλλογος πολλές διακρίσεις και συμμετοχές σε Αγώνες και Τουρνουά, αλλά και επιδείξεις και καλοκαιρινά παλαιστικά camp, σας προσκαλεί στην γνωριμία με την Ελληνορωμαϊκή και Ελευθέρα Πάλη.

Ελάτε και στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας, στο μοναδικό εξειδικευμένο πρόγραμμα ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρέχοντας στα παιδιά εξαιρετικό συνδυασμό άθλησης και ενέργειας.

Στο Άθλημα μπορούν να εγγραφούν αγόρια στην Ελληνορωμαϊκή και αγόρια και κορίτσια στην Ελευθέρα.

Προπονήσεις γίνονται στη Σπάρτη Ηρακλειδών 47 καθημερινά. μετά τις πέντε το απόγευμα, για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε 6932426767 ή 6980052944
Fb : Παλαιστικός Σπάρτης