Επίσκεψη Ελλήνων Δημοσιογράφων στην Λακωνία και στην Orangeland Sparta.

Δημοσιογράφοι από έγκριτα ΜΜΕ Πανελλήνιας εμβέλειας βρέθηκαν προ ημερών στην περιοχή μας καταγράφοντας όπως εκείνοι γνωρίζουν καλά τις ομορφιές του τόπου μας.

Η Ομάδα Δημοσιογράφων αποτελούμενη από τους Αφροδίτη Ερμίδη και Παπαγιώτη Φρούντζο από την εφημερίδα documento και docymentonews.gr, Eυάννα Βενάρδου από του enet.gr και huffington post, τον Παύλο Μεθενίτη συγγραφέα και συντάκτη στο 247, Ελένη Μάρκου απο  το ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων), την Βάσω Τζεβελέκου από την Εφημερίδα των Συντακτών, την Μαρία Παπουτση από το in.gr και Σοφία Σταυριανίδου Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσων, πραγματοποίησε πέρα των άλλων και επίσκεψη στο 1ο Θεματικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό Πάρκο στην Ελλάδα την Orangeland Sparta.

Κατά την επίσκεψή τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλη την διαδικασία χυμοποίησης του πορτοκαλιού αλλά και να δουν τις εγκαταστάσεις που αναπτύσσεται η Orangeland περιλαμβάνοντας ζωολογικό κήπο, γήπεδο 5χ5, μποστάνι με κηπευτικά, υδροβιότοπο και πολλά άλλα ακόμα ενδιαφέροντα σημεία.

Η επίσκεψη αυτή πρόσφερε στους Δημοσιογράφους την πρώτη γνωριμία σε επίπεδο εγκαταστάσεων που διαρκώς αναπτύσσονται και εξελίσσονται αλλά είδαν και από κοντά δράσεις του πολύ επιτυχημένου φετινού Orange Festival 2017.

Την ίδια ημέρα μάλιστα αθλητές από το Basket Camp έπαιζαν αγώνα 3χ3 στις εγκαταστάσεις του περιβάλλοντα χώρου του εργοστασίου – The Orange Factory (TOF) σε ένα ειδικά σχεδιασμένο χώρο στο ελικοδρόμιο της Orangeland.

Οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για όλη την διαδικασία αλλά και την φιλοσοφία του project της Orangeland Sparta που δίνει νέα πνοή στα δεδομένα της ευρύτερη περιοχής καθώς με την τελική του ολοκλήρωση αναμένεται πλήθος Ελλήνων και Ξένων επισκεπτών.

Μια σημαντική επίσκεψη ανθρώπων σε μια περιοχή που αν μη τι άλλο χρειάζεται όσο ποτέ όλα τα σημεία εξωστρέφειας.

Γιάννης Παυλάκος