Ευχαριστήριο από την “Κοινωνία Μαγούλας” για την Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό – Βίντεο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!

Τους 2.000 περίπου φίλες και φίλους που κατέκλυσαν τα προαύλια του ενοριακού ναού και του Βυζαντινού παρεκκλησίου της Παναγίας στη Μαγούλα για να ζήσουν μια μοναδική συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό. Τον μοναδικό καλλιτέχνη με την απλότητα του χαρακτήρα του, που σε κερδίζει σαν άνθρωπός και μουσικός.
Μέχρι και ο δούκας του Καίμπριτζ συνοδευόμενος από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα τίμησε με την παρουσία του την Μαγούλα μας.
Μας τίμησαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαλιώτης Βαγγέλης που χαιρέτησαν τους πολυπληθείς επισκέπτες μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στο δρόμο του πολιτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης που εδώ και 5 χρόνια ακολουθούμε.
Σας περιμένουμε και στις επόμενες εκδηλώσεις μας που είναι:

Τετάρτη 3/7 6 – 8 μμ Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα της εκκλησίας μας

Παρασκευή 5/7 9.30 μμ θεατρική παράσταση στο προαύλιο του Βυζαντινού παρεκκλησίου.

Δευτέρα 8/7 7 μμ η 5η Βόλτα με ποδήλατα στη Μαγούλα και στις 10μμ το river party με τον υπέροχο dj Νίκο Χαλκούση και τον Μπάμπη Γκλέκα.

Την Τετάρτη 10/7 στις 9.30 μμ. μια μοναδική παράσταση stand up comedy από τον μοναδικό στο θεατρικό αυτό είδος κ. Γιώργο Χατζηπαύλου .

Την Κυριακή 14/7 ένα μεγάλο λαϊκό γλέντι με την καταπληκτική μουσική παρουσία των αδελφών Καπάκου και του παραδοσιακού μουσικού τους σχήματος.
Σας περιμένουμε για να περάσουμε όμορφες ημέρες πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς.