Ευχαριστούμε για όλα Ηλία. – Το Αντίο του Αρχηγού της ΑΕ Σπάρτης. Βίντεο Report24

Το μεγάλο Αντίο είπε σήμερα ο εμφατικός Αρχηγός της ΑΕ Σπάρτης Ηλίας Αναστασάκος δια μέσου του αθλητικού site Isports ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε στα 2,5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Ο μεγαλύτερος Λάκωνας ποδοσφαιριστής που βγήκε μέχρι σήμερα και πρόσφερε στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ήρθε να στηρίξει μια προσπάθεια και την στήριξε πέρα του δέοντος δίνοντας 2,5 χρόνια την ψυχή του.

Σε κάθε αγώνα μαχητής κερδίζοντας κατα κράτος τις αντίπαλες άμυνες.

Ήρθε να βοηθήσει και βοήθησε να επιτευχθούν οι στόχοι. Από το Τοπικό στην Football League.

Γιάννης Παυλάκος 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας μου στην Α.Ε. Σπάρτη θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκα. Όλοι μαζί καταφέραμε όχι μόνο να φέρουμε την ομάδα στην Football League αλλά και να πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική πορεία, κάτι το οποίο δεν το πίστευαν πολλοί.   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απλούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας από την τοπική κατηγορία έως την Football League.  Δυστυχώς η χρονιά δεν είχε το τέλος που ήθελαν όλοι αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε. Από την πλευρά την δική μου ότι έκανα το έκανα για αυτό το στόχο και μόνο για το καλό της Α.Ε. Σπάρτη.  Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και να πραγματοποιήσει τους στόχους της.”

Με ανακοίνωση και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Νικόλαρος σημείωσε:

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ευχαριστεί τον Ηλία Αναστασακο για τα 2,5 χρόνια παρουσίας στου στην ομάδας μας . Ένας από τους μεγαλύτερους Λακωνες παίχτες που είχαμε την τιμή να τον δούμε με την φανέλα της πόλης του . Η βοήθειά του , καθοριστική για την πορεία της ΑΕ. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη νέα πορεία του σαν προπονητής. .Και ίσως οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά.”

Ας θυμηθούμε απο τα βίντεο του Report24 στιγμές Ηλία Αναστασάκου στην ΑΕ Σπάρτη