Ζουλιώτης: “Δεν ξέρουμε εάν θα έχουμε αύριο σπίτι και ούτε εάν φάμε απόψε” Βίντεο

Μετά την νίκη της ΑΕ Σπάρτης επί της Καρδίτσας με 2-0 στην συνέντευξη τύπου ειπώθηκαν πολύ σοβαρά θέματα όπως αυτά που είπε ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ζουλιώτης.

Μεταξύ άλλον ανέφερε πως “μπορεί σήμερα να νικήσαμε ένα δύσκολο αγώνα αλλά πολλά παιδιά δεν ξέρουν εάν αύριο έχουν σπίτι να μείνουν γιατί μπορεί να τους πετάξει έξω ο σπιτονοικοκύρης και κάποια άλλα παιδιά απόψε μπορεί να μην έχουν φαγητό να φάνε.”

Απίστευτες οι τοποθετήσεις ενός ποδοσφαιριστή που χτυπά το τελευταίο καμπανάκι για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της ΑΕ Σπάρτης.

Επίσης τόνισε “Συναντάμε ενα κλίμα στην πόλη απο κάποιους κυρίους εχθρικό. Ποιο θα είναι το συμφέρον της ομάδας εαν διαλυθεί; Κάποια παιδιά έφυγαν δικαιωμά τους. Τι να τα παρατήσουμε και οι υπόλοιποι; Έχουμε κάθε μέρα τους κριτές του facebook και του καφενείου, εμείς φταίμε για όλα; Όλοι κρίνουν αλλά δεν είδα κανέναν να βγει να δώσει μια λύση. Φυσικά δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι. Θέλω σήμερα να ευχαριστήσουμε αυτόν το κόσμο αυτόν τον αγνό κόσμο που μας υποστηρίζει. Στερούμαστε οικογένειες στερούμαστε χρήματα την ψυχική μας υγεία για να ευχαριστήσουμε αυτόν τον κόσμο και βάλαμε έναν στόχο να σώσουμε την ομάδα για αυτόν τον κόσμο.

Επίσης συγκλονιστικό είναι και αυτό που σημειώνει στην συνέχεια.

Είδα κάτι τις τελευταίες δέκα μέρες σε αυτή την πόλη και έπαθα πλάκα. Υπάρχει μια χορηγία στα παιδιά για να τρώνε και πάνε την τελευταία φορά τα παιδιά και τους λένε δεν θα φάτε επειδή έχασε η ομάδα

Όλα αυτά στο βίντεο της Δημοτικής Αγοράς Λακωνίας και του Λάμπρου Λαμπρόπουλου.

Γιάννης Παυλάκος