Ηγετικός Σταυρόπουλος σε παίκτες “Την Κυριακή παίζουμε για την φανέλα και τον Κόσμο μας”

Ο Γενικός Αρχηγός Θύμιος Σταυρόπουλους παίρνει πάνω του τις τελευταίες ώρες το παιχνίδι και σε ένα μπαράζ εξελίξεων συσπειρώνει τους παίκτες και την ομάδα.

Όπως μας Αποκάλυψε την Κυριακή η ομάδα της ΑΕ Σπάρτης θα κατέβει κανονικά στο γήπεδο δίνοντας απαντήσεις σε όλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο εκεί που η μπάλα παίζεται στα ίσια.

Ο Θύμιος Σταυρόπουλος που ξέρουμε είναι βγαλμένος απο τα σπλάχνα της ομάδας και για την ομάδα μπορεί να δώσει τα πάντα όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Στα τελευταία γεγονότα δίνει το παρών και συσπειρώνει τους παίκτες δίνοντας για ακόμα μια φορά την ψυχή του και την υπόσχεση οτι η ομάδα θα παίξει την Κυριακή απέναντι στον Αχαρναϊκό σε ένα παιχνίδι απαντήσεων ανεξάρτητα αν τα βρουν με την Διοίκηση ή όχι.

Οι παίκτες ακούγοντας τον Γενικό Αρχηγό εμψυχώνονται και θα στηρίξουν την ομάδα μέχρι τέλους και θα παίξουν με ψυχή για την φανέλα και το κόσμο της Σπάρτης.

Ως τοποθέτηση στις τελευταίες εξελίξεις ο Θύμιος Σταυρόπουλος αναμένει να δώσει ακόμα πιο σκληρές απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση, σε όποιον και όπου χρειάζεται.

Η Ομάδα λοιπόν θα κατέβει στο γήπεδο, οι παίκτες θα παίξουνε για την φανέλα και για τον κόσμο, και οι κερκίδες θα πλημμυρίσουν απο φιλάθλους.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

Γιάννης Παυλάκος