Ημερίδα με θέμα: “ Ελαιόλαδο και Λευκοσιδηρή Συσκευασία”

Η ΕΛΣΑ – SILGAN Μεταλλικές Συσκευασίες AE σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας, διοργάνωσαν την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού της Σπάρτης, ημερίδα με θέμα “ Ελαιόλαδο και Λευκοσιδηρή Συσκευασία”.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τους ελαιοκομικούς Αγροτικούς Συνεταιρισμούς του Νομού Λακωνίας και στόχος ήταν η συζήτηση και ενημέρωση των συμμετεχόντων σε θέματα κανονισμών συσκευασίας και εμπορίας του ελαιολάδου, τρόπους παρασκευής της λευκοσιδηρής συσκευασίας καθώς και δυνατότητες συνεργασίας για την συνολική ανάπτυξη του κλάδου.

Από το 1928 που ιδρύθηκε η ΕΛΣΑ AE, παραμένει αδιαφιλονίκητος ηγέτης της μεταλλικής συσκευασίας στην Ελλάδα. Σήμερα, μέλος πλέον του παγκόσμιου ομίλου Silgan, με δύο σύγχρονα εργοστάσια στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, με συνεχείς επενδύσεις και αναβαθμίσεις του εξοπλισμού της, με στελέχη υψηλής εξειδίκευσης και με πρόσβαση στην διεθνή τεχνογνωσία της Silgan, συνεχίζει να αναπτύσσεται με σταθερά βήματα.

Εγγύηση της πορείας αυτής μέσα στον χρόνο, αποτελούν οι μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες της ΕΛΣΑ με πολλές από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρίες, όπως αυτή με την ΕΑΣ Λακωνίας η οποία είναι η μεγαλύτερη συνεταιριστική οργάνωση της Χώρας με αντικείμενο το ελαιόλαδο.

Η από κοινού διοργάνωση της εκδήλωσης γίνεται για πρώτη φορά και είναι επιστέγασμα της πολύχρονης συνεργασίας της ΕΛΣΑ με την ΕΑΣ Λακωνίας. Μια συνεργασία η οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιοτική συσκευασία του ελληνικού ελαιολάδου σε μεγάλη ποικιλία δοχείων τα οποία εγγυώνται την άψογη διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελληνικού ελαιολάδου, για υπεύθυνη διακίνηση τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στην εξαγωγή του σε όλο τον κόσμο.

ΕΛΣΑ – SILGAN Μεταλλικές Συσκευασίες AE

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας

Φωτο Αρετή Κανελλοπούλου