Η Ελενη Δαράκη υποψήφια πρόεδρος για ΔΗΜ.ΤΟ Σπάρτης

Την υποψηφιότητά της για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης της Νέας Δημοκρατίας υποβάλλει η διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, κ. Ελένη Δαράκη, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος, την Κυριακή 13 Μαΐου.

Σε μήνυμά της η κ. Δαράκη αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητά μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Σπάρτης της Νέας Δημοκρατίας, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες.

Στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018 καλούμαστε να εκλέξουμε Προέδρους και μέλη των Τοπικών Οργανώσεων της παράταξής μας, με ψηφοφορία από τη βάση και από όλα τα ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτές τις εκλογές δηλώνω παρούσα και υποβάλλω την υποψηφιότητά μου στην κρίση σας για το αξίωμα της Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Σπάρτης, στον διαρκή αγώνα μας για τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Είμαι δασκάλα‐Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση και τις νέες τεχνολογίες και ζητάω την υποστήριξή σας για μια ακόμα πιο ισχυρή ΔΗΜ.Τ.Ο. Σπάρτης, καθώς το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι προκλήσεις για το κόμμα μας, θα είναι μεγάλες (εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, δημοτικές εκλογές, περιφερειακές εκλογές).

Με σεβασμό, λοιπόν, σε όλα τα παλαιότερα αξιόλογα στελέχη της παράταξής μας που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται γι’ αυτήν, αλλά και στα νέα που θα προκύψουν από αυτές τις εκλογές, θα αγωνιστούμε από κοινού ενωμένοι όπως πάντα, παραμερίζοντας κάθε «Εγώ» και συντασσόμενοι κάτω από το «Εμείς», προκειμένου να αναδείξουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται και τον αρχηγό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων, πρωθυπουργό της νέας Ελλάδος.

Με σεβασμό και ιδιαίτερη εκτίμηση,
Ελένη Δαράκη
Υποψήφια Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Σπάρτης»