Η οδός 9ης Μεραρχίας στην πόλη της Σπάρτης αλλάζει επιτέλους εικόνα!

Η οδός 9ης Μεραρχίας στην πόλη της Σπάρτης αλλάζει επιτέλους εικόνα.

Μετά τα δημοσιεύματα και την ανάδειξη του θέματος από το Λακωνικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης Best και το Report24 (δημοσίευμα 31-1-19 κλικ εδωοι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ξεκίνησαν τις εργασίες αποκατάστασης και αναδεικνύεται καθημερινά το σημείο σε μια όμορφη γειτονιά δίπλα από σχολεία και φυσικά τον ιερό ναό του Αγ.Δημητρίου.

Η αποκατάσταση της οδού 9ης Μεραρχίας στην Σπάρτη είχε μείνει στις καλένδες εδώ και χρόνια με κολλήματα καθώς σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα ένωνε τον κεντρικό δρόμο με το νοσοκομείο Σπάρτης.

Στην παρούσα φάση οι εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί είναι η ανάδειξη των πεζοδρομίων που ακόμα και οι κάτοικοι δεν είχαν δει ποτέ μέχρι σήμερα οτι υπάρχουν, όπως επίσης και η ισοπέδωση του δρόμου και επούλωση όλων των λακούβων που θύμιζε μέχρι χθες βομβαρδισμένο τοπίο.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν με την Δημοτική Αρχή να σημειώνει σημαντική παρουσία στην περιοχή που μέχρι σήμερα δεν είχε δοθεί η απαιτούμενη βάση και είχε μείνει για χρόνια στο έλεος! 

Θα είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε το θέμα μέχρι την ολοκλήρωση και ανάδειξη του έργου που θα βοηθήσει κατά πολύ την βελτίωση της συγκεκριμένης γειτονιάς.

Ρεπορτάζ Γιάννης Παυλάκος 

5 Μαρτίου 2019

31 Ιανουαρίου 2019

 

5 Μαρτίου 2019

31 Ιανουαρίου 2019