Η Τοπική της ΝΔ Σπάρτης συγκεντρώνει αγαθά για τους πληγέντες

Η Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Σπάρτης κάνει  έκκληση προς τους πολίτες της περιοχής να βοηθήσουν στην συγκέντρωση αγαθών για άμεση ενίσχυση  των κατοίκων της Δυτικής Αττικής που αντιμετωπίζουν τις καταστροφικές συνέπειες των καιρικών φαινομένων . 

 Οι πληγέντες πολίτες  της  Δυτικής  Αττικής  χρειάζονται τη βοήθειά μας. Μέσα στην κακοκαιρία που δυστυχώς βρίσκεται σε εξέλιξη δεκάδες πολίτες τούτη την ώρα στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους.

Η Νέα Δημοκρατία με εντολή του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκινά από σήμερα μια πρωτοβουλία συγκέντρωσης αγαθών πρώτης ανάγκης με σκοπό να συνδράμει όσο μπορεί τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής και καλεί τους πολίτες να ενισχύσουν την προσπάθειά της.

Συγκεκριμένα συγκεντρώνουμε:

  1. Εμφιαλωμένα νερά

  2. Ρύζι και μακαρόνια

  3. Τρόφιμα στερεά και υγρά μακράς διάρκειας που δεν χρειάζονται μαγείρεμα

  4. Ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες (καθαρά και περιποιημένα).

  5. Φάρμακα (αναλγητικά και παραφαρμακευτικά προιόντα)

  6. Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας (χαρτικά, σαπούνια, κλπ).

Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται από αύριο Κυριακή 19 Νοεμβρίου μέχρι την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 10:00 – 12:00 και το απόγευμα 17.00-19.00  στα  Γραφεία της Τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας , Κλεομβρότου 16 (στο πεζόδρομο στο πάρκο του ΟΤΕ). Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν και δεν έχουν δυνατότητα να φέρουν οι ίδιοι την προσφορά τους παρακαλούμε να συνεννοηθούν μαζί μας τηλεφωνικά στα νούμερα  27310-82530,  6944626330 και 6945973727