Η Vamvakou Revival αναζητά συνεργάτες!

Νέες ευκαιρίες απασχόλησης στον τομέα της αγροδιατροφής και του αθλητισμού στη Βαμβακού Λακωνίας

Μπορεί να έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί τα προγράμματα και οι εκδηλώσεις της Vamvakou Revival στο χωριό Βαμβακού Λακωνίας, ακολουθώντας τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, όμως η δράση μας δεν σταματά. H ομάδα μας συνεχίζει να εργάζεται καθημερινά από απόσταση, δημιουργώντας τις συνθήκες για την επόμενη μέρα της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς. Τα σχέδια μας προχωρούν και χρειαζόμαστε συνοδοιπόρους σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο οργανισμός Vamvakou Revival αναζητά ένα άτομο για τη στελέχωση της θέσης του project manager –συνεργάτη που θα αναλάβει τον συντονισμό των ενεργειών του στον τομέα της αγροδιατροφής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αναζωογόνησης του χωριού. Τη διαδικασία συγκέντρωσης και αξιολόγησης των αιτήσεων για τη συγκεκριμένη θέση έχει αναλάβει η Adecco για λογαριασμό του οργανισμού.

Η Vamvakou Revival αναζητά, επίσης, συνεργάτη (ιδιώτη ή επιχειρηματία) για την παροχή των δραστηριοτήτων βουνού. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία, ποδηλασία και off road διαδρομές στο βουνό του Πάρνωνα, περιμετρικά του χωριού Βαμβακού. Σήμερα, ο οργανισμός παρέχει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες (πεζοπορία, ποδηλασία και off road διαδρομές) με ιδία μέσα.

Το καλοκαίρι του 2020, υπό την προϋπόθεση ότι θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, προγραμματίζεται να διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αθλητικά Μονοπάτια στη Βαμβακού, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Για τις ανάγκες διεξαγωγής του προγράμματος, η ομάδα μας προσκαλεί απόφοιτους TΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ, όλων των ειδικοτήτων, για την κάλυψη θέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας 3 εβδομάδων. Να σημειωθεί ότι οι γυμναστές θα συμμετέχουν υποχρεωτικά σε επιμορφωτικό πρόγραμμα θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων διάρκειας 32 ωρών σε δύο Σαββατοκύριακα, σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, και καταξιωμένους Έλληνες προπονητές.

Η τεχνολογία και ο καθαρός αέρας είναι σύμμαχοι μας. Συνεχίζουμε το έργο μας και σας καλούμε να γίνεται συμμέτοχοι στο εγχείρημα και τη δράση μας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης στη Βαμβακού βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.vamvakourevival.org/ergasia/

Λίγα λόγια για τη Vamvakou Revival

Η Κοινωνική και Συνεταιριστική Επιχείρηση Vamvakou Revival υλοποιεί την πρωτοβουλία Αναβίωσης της Βαμβακούς με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ο οργανισμός συστάθηκε τον Αύγουστο του 2018 με σκοπό την πλήρη αναζωογόνηση του χωριού Βαμβακού Λακωνίας, με εφόδια την ιστορία, το ανθρώπινο κεφάλαιο και τον φυσικό πλούτο της περιοχής.

#VamvakouRevival

#SNForg

Επικοινωνία

Ομάδα Vamvakou Revival

Βαμβακού, 230 67, Λακωνία

info@vamvakourevival.org

+30 27310 76233

www.vamvakourevival.org

Like us on Facebook @VamvakouRevival

Follow us on Instagram @vamvakourevivalorg