Κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους για Σαββατοκύριακο στην Βαμβακού

Η πανδημία και η εξάπλωση του κορωνοϊού μας έκαναν επιφυλακτικούς, ενώ τα περιοριστικά μέτρα μας κράτησαν μακριά για αρκετό καιρό. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά, να προσαρμοζόμαστε, να μετατρέπουμε πολλές δραστηριότητες μας σε διαδικτυακές, αλλά και να συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες.
Κάποιες συνήθειες, όμως, δεν αλλάζουν!
Τα Σαββατοκύριακα στη Βαμβακού είναι και πάλι εδώ.

To πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου σας προσκαλούμε στη Βαμβακού να δροσιστούμε και να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς! Το σχολείο του χωριού ανοίγει ξανά τις πόρτες του και από το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, στις 10:00, υποδέχεται το κοινό, τηρώντας φυσικά τις αποστάσεις και τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας. Ένα σχολείο αλλιώτικο από τα άλλα, ένας χώρος που αγαπήθηκε, ένα σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους! Στο επίκεντρο; Ο Πολιτισμός, η Ψυχαγωγία, η Καινοτομία και η Δημιουργική Εκπαίδευση.

Ελάτε να ανακαλύψουμε διαφορετικές πτυχές του εαυτού μας μέσα από ένα διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 6-12 ετών (04/07, 12:00), να διασκεδάσουμε και να ταξιδέψουμε στον κόσμο της τεχνολογίας, στο V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by Stavros Niarchos Foundation)!
Οι μικροί, σε τρία μόλις μαθήματα (πρώτο μάθημα 04/07, 12:00), θα μάθουν βασικές αρχές της ρομποτικής και θα διασκεδάσουν προγραμματίζοντας το ρομποτάκι μας, ενώ οι μεγάλύτεροι, μέσα σε μια μέρα (05/07, 12:00), θα μάθουν τι είναι το Internet of Things, πώς επηρεάζει την εξέλιξη των δικτύων 4ης και 5ης γενιάς και πώς θα αλλάξει τη ζωή μας. Σε όλα αυτά θα έχουμε μαζί μας την ομάδα Robot-fun της Nokia Hellas.

Η Vamvakou Revival έχει σχεδιάσει ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, χαμόγελα, παιχνίδι, ανατροπές και δραστηριότητες κάθε είδους.
Καλοκαίρι, λοιπόν, στη Βαμβακού! Με ασφάλεια και τήρηση των υγειονομικών μέτρων, αλλά με μεράκι, αυθεντικότητα και αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Για τη συμμετοχή στις περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες απαιτείται προκράτηση.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Ιουλίου, αλλά και πληροφορίες κρατήσεων στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.vamvakourevival.org/events/

——-

Όλες οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες που υλοποιούνται από την ομάδα Vamvakou Revival εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, που πραγματοποιείται με την ηθική και οικονομική υποστήριξη του

Stavros Niarchos Foundation

.