Κρητικός “Ελαφόνησος: Αλήθειες και συμπαιγνίες”

Ελαφόνησος: Αλήθειες και συμπαιγνίες

Στην πολιτική μπήκα για να υπηρετώ τους συμπολίτες μου και όχι να παίζω με τους πολιτικούς. Για αυτό και σας ενημερώνω “αυτοπροσώπως” σχετικά με τις ενέργειες του γραφείου μου για το πρόβλημα των δρομολογίων στην Ελαφόνησο.

Την Κυριακή 3 Μαϊου λάβαμε στο email του γραφείο μου επιστολές από τον κ. Λεωνίδα Λιάρο, αξιωματικό της ΠΑ ε.α. και από τη Δήμαρχο Ελαφονήσου.

Την επομένη ημέρα, τη Δευτέρα 4 Μαϊου, με βάση τις δύο επιστολές που λάβαμε, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και μέσω email με το γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας κ.Πλακιωτάκη και θέσαμε όλο το φάσμα του προβλήματος.

Προχθές επικοινώνησα προσωπικά με τον Υπουργό και συζητήσαμε το πρόβλημα.

Επίσης, χθες επικοινώνησε και πάλι το γραφείο μου τηλεφωνικά και μας βεβαίωσαν ότι το πρόβλημα θα λυθεί.

Χθες το απόγευμα στις 17:25 μας ενημέρωσαν ότι αποφασίστηκε ο διπλασιασμός των δρομολογίων και έμενε μόνο η καθαρογραφή της απόφασης.

Έγινε δηλαδή το λογικό πράξη!

Σήμερα το πρωί κάλεσα τη Δήμαρχο Ελαφονήσου και την ενημέρωσα ότι έκανα όλες τις ενέργειες που μου υπαγορεύει το βουλευτικό μου αξίωμα. Την παροτρύνω δημοσίως να επικοινωνήσει με το Υπουργείο και να λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Όσον αφορά την “αποκατάσταση της αλήθειας”, ένα έχω να πω. Η άσκηση πραγματικής πολιτικής από την σπέκουλα απέχουν λίγο.

Η απάντηση μου, λοιπόν, από δω και πέρα θα είναι μόνο τα έργα μου και το χαμόγελό μου!

Η Λακωνία 30 χρόνια τώρα έμεινε πολύ πίσω. Φεύγουμε μπροστά, μαζί!