Το Σαββατοκύριακο η ποδηλατική Σπαρτακιάδα

Αγαπητοί Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε  αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο μας δύο μεγάλα  αθλητικά γεγονότα –

Η Σπαρτακιάδα, στην οποία θα συμμετέχουν περίπου 400 ποδηλάτες, οι οποίοι θα διανύσουν 257 χλμ από την Αθήνα στη Σπάρτη, Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από την Αθήνα το Σάββατο το πρωί κι αναμένεται να τερματίσουν στο άγαλμα του Λεωνίδα από τις 15.30 έως τις 19.30 το απόγευμα. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ποδηλατικές επιδείξεις από παιδιά του Σπαρτιατικού ΓΣ στον ίδιο χώρο, στην κάθοδο της οδού Κων/νου Παλαιολόγου (έμπροσθεν του Ξενοδοχείου Cecil).

Στις 21.00 θα γίνουν οι βραβεύσεις κι απoνομές επάθλων στους αθλητές στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης ενώ η φιλαρμονική του Δήμου θα ψυχαγωγήσει το κοινό από τις 20.00.

Την Κυριακή θα γίνουν εκδηλώσεις στο Ξηροκάμπι , όπως αγώνες δρόμου με τη συμμετοχή των παιδιών από τα σχολεία της Τ. Κ. Ξηροκαμπίου και ποδηλατικοί αγώνες επίσης με συμμετοχή μαθητών και μαθητριών της περιοχής.

Τέτοιες δραστηριότητες προάγουν την πόλη μας και βοηθούν στην μελλοντική οικονομική της ανάπτυξη γι’ αυτό ζητάμε την βοήθεια όλων και κυρίως την δική σας, για την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ