Λάκωνες που ψήφισαν Νέα Πελοπόννησο εκτός εαυτού…Ντρέπονται για την στήριξή τους

Καταιγισμός των πολύ αρνητικών σχολίων από όλη την Λακωνία φτάνουν από το γεγονός που διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης κατά την συνέντευξη τύπου του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Η συμπεριφορά της Αντιπεριφερειάρχη και προέδρου της οικονομικής επιτροπής της θεσμικού κ.Ντίνας Νικολάκου εχει προκαλέσει πραγματικό Σοκ σε όλη την κοινή γνώμη.

Στην Λακωνία πολλοί υποστηρικτές του συνδυασμού “Νέα Πελοπόννησος” σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον πιο αρνητικό τρόπο την συμπεριφορά και τον τρόπο που επιτέθηκε στον διευθυντή της Τηλεόρασης Best Νίκου Μπελογιάννη και νιώθουν ντροπή για την στήριξη και τον αγώνα που έκαναν για τον συνδυασμό και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη.

Οι άνθρωποι δε της Νέας Δημοκρατίας στη Λακωνία οι οποίοι συνέχισαν την στήριξη προς τον συνδυασμό νιώθουν ακόμα πιο μεγάλη ντροπή για τα όσα έγιναν σήμερα καθώς πέρα από την όποια στήριξη τους διακατέχει μια ηθική αρχή και σεβασμός και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μαζικές αποστολές μηνυμάτων και επιστολών.

Σήμερα καταλύθηκε η έννοια της Δημοκρατίας και η έννοια του Θεσμού της Περιφέρειας καθώς δεν κρίνεται μόνο από τους Υποστηρικτές αλλά από όλους τους πολίτες η συμπεριφορά της κ.Ντίνας Νικολάκου ως προσώπου, αλλά η συμπεριφορά ενός θεσμού και θεσμικού ρόλου μέσα σε έναν Δημόσιο Θεσμικό χώρο και τόπο.

Οι Λάκωνες αλλά και όλοι οι Πελοποννήσου σήμερα είδαν το τι έγινε μέσα στον Θεσμικό Χώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τα υπόλοιπα στη συνέχεια.

Ιώαννης Παυλάκος