Λεωνίδεια 2017 Τελικοί,αποτελέσματα και απονομές

Τα <<Λεωνίδεια 2017>> έφτασαν στο τέλος τους. Οι αγώνες αυτες τις δυο εβδομάδες κράτησαν το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι και την ημέρα των τελικών.

Στην κατηγόρια των ανδρών, νικητής φέτος ήταν ο Δουκουμόπουλος Δημήτρης (Smash Tripolis Tennis Club) που επικράτησε στον τελικό με 2-0 σετ (7-6, 7-5) του Γιαννακόπουλου Ιωάννη (Σπάρτη).Την τρίτη θέση μοιράστηκαν Ροζανίτης Γιώργος (Σπάρτη) και Γρηγορίου Αναστάσης (Smash Tripolis Tennis Club) αντίστοιχα. Στην κατηγορία των γυναικών, δυο αθλητριες της Αεκ Τρίπολης Ακαδημία Τέννις, η Σπαρτιάτισσα Κανελλάκη και η Καραναγνώστη από την Τρίπολη έδωσαν σκληρή μάχη με νικήτρια τη δεύτερη με 2-1 σετ.Εδώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Αργυροπούλου (Smash Tripolis Tennis Club) και η Βουδουρη (Αεκ Τρίπολης Ακαδημία Τέννις)αντίστοιχα. Στον τελικο του consolation τέλος, νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Παυλής, που επικράτησε του Παπαδόγιαννη με 2-0 σετ.

Ο Όμιλος αντισφαίρισης Σπαρτης, ευχαριστεί όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στα δεύτερα <<Λεωνίδεια>> όπως και τον κόσμο που έδωσε το παρόν στα γήπεδα όλες αυτές τις μέρες. Τέλος, τους χορηγους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, για την περεταίρω εξάπλωση του αθλήματος που αγαπάμε.

Χορηγοί <<Λεωνίδεια 2017>>

Ministry Music Hall
Λέσχη Σπάρτης Σύμμετρον
Sportsbook Sparta
Bioenergia Spartan Fitness Club
Inspot Spartis
Ροζανίτης (χρώματα,οικοδομικά υλικά)
Καππάκος (μουσικός εξοπλισμος)
Λακωνία

Το φωτογραφικό υλικό είναι ευγενική παραχώρηση του Δημήτρη Σπυράκου