Μανιατάκος “Να αφήσουν στην άκρη τις κουμπαριές και να ψηφίσει ο κόσμος για το καλό του Δήμου” Βίντεο

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ευρώτα με τον συνδυασμού του Γιώργου Μαρουδά , Δημήτρης Μανιατάκος στη συνέντευξη του στον Ιώαννη Παυλάκο για την Τηλεόραση Best και το Report24 σημείωσε τις θέσεις του για τις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Μεταξύ άλλον τόνισε πως δεν έχει γίνει τίποτα το τελευταίο διάστημα στον Δήμο Ευρώτα σημειώνοντας ανεπάρκεια από την νυν Δημοτική Αρχή.

Επίσης επισήμανε την μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Δήμος Ευρώτα από το πρόγραμμα Φιλόδημος και έμεινε στην τελευταία θέση της χρηματοδότησης.

Ο Δημήτρης Μανιατάκος αποκάλυψε πως ήθελε να κατέλθει για Δήμαρχος Ευρώτα αλλά στάθηκε τελικά στο πλευρό του Γιώργου Μαρουδά επισημένοντας πως είναι ο καταλλήλοτερος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Άστραψε και βρόντηξε για τις φήμες που θέλουν ότι στον συνδυασμό του Γιώργου Μαρουδά υπάρχουν παλιοί υποψήφιοι την ίδια στιγμή μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε πως υπάρχουν σε άλλους συνδυασμούς Δημοτικοί Σύμβουλοι από το 2007 σε έμμισθη θέση. Για 12 χρόνια λαμβάνουν χρήματα. Γιατι άλλα παιδιά δεν αξίζουν;

Προσωπικά τόνισε πως εάν εκλεγώ δεν θα λαμβάνω χρήματα και θα προσφέρω στον Δήμο εθελοντικό έργο γιατί δεν κοιτάω την καρέκλα αλλά το καλό του Δήμου και την ανάπτυξη του.

Υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι που δεν έχουν μιλήσει ποτέ τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γιατί βρίσκονται ακόμα εκεί και θέλουν να ξανα εκλεγούν αφού δεν παράγουν κανένα έργο.

Θα προσφέρω στον Αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο και ο Δήμος μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα.

Τέλος δριμύ κατηγορώ στη νυν Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο για το θέμα των απορριμμάτων και άλλα πολλά ακόμα σημεία.

Εάν θέλουμε να δούμε τον Δήμο Ευρώτα να αλλάζει όψη και να γίνει ενας Δήμος με μεγάλη δυναμική θα πρέπει οι πολίτες να στηρίξουν την καθαρότητα και την εργατικότητα του Γιώργου Μαρουδά τον οποίο στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις γιατί πιστεύω στην Δυναμική Διοικητική του ικανότητα σημείωσε με έμφαση

Να αφήσουν στην άκρη τις κουμπαριές και να ψηφίσει ο κόσμος για το καλό του Δήμου ήταν τα λόγια του.

Δείτε Ολόκληρη την Αποκαλυπτική Συνέντευξη του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου  Ευρώτα Δημήτρη Μανιατάκου η οποία θα συζητηθεί