Μαργαρίτα Σπυριδάκου – Η δυναμική Υποψήφια του Νίκα στη Λακωνία

Η πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Μονεμβασίας και Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του Παναγιώτη Νίκα Μαργαρίτα Σπυριδάκου, Οδοντίατρος στο επάγγελμα έχει επιδείξει σε αυτή την προεκλογική περίοδο πολλά από τα χαρισματικά της στοιχεία.

Σίγουρα αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του συνδυασμού Νίκα στη Λακωνία καθώς έχει στην κυριολεξία επισκεφθεί όλο το νομό αφήνοντας μάλιστα όπως μαθαίνουμε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.

Νεανική παρουσία, πλήρως ενημερωμένη σε πολλά ζητήματα, επιστήμονας με διοικητικά προσόντα σε συνδυασμό με τον δυναμικό χαρακτήρα κάνει την μεγάλη διαφορά και την αλλαγή σε επίπεδο προσώπων στο νομό για την Π.Ε Λακωνίας.

Μια ανανέωση που την έχει ανάγκη ο τόπος όπως ποτέ άλλοτε σε μια περίοδο που όλα κρίνονται πραγματικά στο νήμα.

Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου βγάζει στην επιφάνεια το οργανωμένο πρόγραμμα του Παναγιώτη Νίκα για την Λακωνία και ενημερώνει από κοντά καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες της σε όλο το γεωγραφικό φάσμα.

Την είδαμε να συναντά τους κτηνοτρόφους στις ορεινές περιοχές και να ακούει τα προβλήματά τους και παράλληλα να έχει ενημερωθεί για τα προβλήματα στα χωριά των Δήμων.

Από την Μονεμβασιά στην Σπάρτη και μετά πάλι μέχρι την Μάνη και την Ελαφόνησο.

Η αμεσότητά της και η θετική της ενέργεια δίνουν τα στοιχεία εκείνα που την κάνουν μια πολύ δυναμική υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα.