Με Απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη η Διεθνής Συνάντηση Ελλάς – Κύπρος

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Σπάρτη η 31η Διεθνής Συνάντηση Κλασικού Αθλητισμού Παίδων – Κορασίδων Ελλάς – Κύπρος.

Η διοργάνωση ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα απο τον Αθλητικό Οργανισμό Σπάρτης, τον Δήμο Σπάρτης και τον ΣΕΓΑΣ με τους ανθρώπους τους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό επιτυγχάνοντας τον στόχο τους.

Ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Μιχάλης Καλομοίρης με όλους τους συνεργάτες και εθελοντές του Δήμου Σπάρτης άφησαν το στίγμα τους στην επιτυχημένη διοργάνωση με την πολύτιμη στήριξη του Δημάρχου Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και για άλλες διεθνής διοργανώσεις στην πόλη μας.

Μια πολύ σημαντική διοργάνωση με συμμετοχή 150 και πλέον αθλητών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο που βρέθηκαν στην Σπάρτη τις δυο αυτές ημέρες.

Να θυμίσουμε οτι έγιναν δυο Πανελλήνια ρεκόρ και ενα Πανκύπριο.

Ο Γιώργος Μηλιαράς στα 3000 μέτρα και η Αναστασία Ντρακομίροβα στο μήκος για την Ελλάδα και για την Κύπρο ο Σπύρος Σάββας στο ακόντιο.

Συγχαρητήρια σε διοργανωτές και αθλητές.

Μέσα από το Report24 είχατε την ευκαιρία να παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση τα αγωνίσματα και των δυο ημερών της Διεθνής συνάντησης. (Κλικ Εδω)

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης η Orangeland Sparta στα πλαίσια του Orange Festival 2017.

Γιάννης Παυλάκος