Με παρουσία ΦΟΔΣΑ η υπογραφή του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου

Υπογραφές στα τελικά κείμενα της σύμβασης για την υλοποίηση του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου για την διαχείριση των απορριμμάτων, έβαλε και ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων Πελοποννήσου, κ. Σταύρος Αργειτάκος.

Στην τοποθέτησή του, είπε, τα εξής: «Συνομολογώ την σπουδαιότητα του έργου αυτού. Εμείς, κάναμε όλες τις κινήσεις αυτές που έπρεπε, ώστε να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα. Παρά τις διαφορετικές απόψεις κάποιων, εμείς προχωρήσαμε γιατί ο Φορέας θα κληθεί να διαχειριστεί όλο αυτό το θέμα. Θα ήθελα να ζητήσω δημοσίως, όπως διευκολυνθεί η ανάδοχος εταιρεία για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή απρόσκοπτα στο έργο της προσωρινής διαχείρισης».

• Στο περιθώριο της υπογραφής της σύμβασης υλοποίησης του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου, ο κ. Σταύρος Αργειτάκος, υπέγραψε (κεντρική φωτό) , ως πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, σύμβαση με το Δίκτυο Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη», το οποίο και θα αναλάβει να προχωρήσει τις μελέτες για τις κατασκευές των σταθμών μεταφόρτωσης, που είναι να δημιουργούν στις περιφερειακές ενότητες.

Ο αριθμός αυτός, έχει αυξηθεί σε σχέση με το αρχικό σχέδιο, μετά και τις παρεμβάσεις-βελτιώσεις της κυβέρνησης πάνω στο ΣΔΙΤ Πελοποννήσου. Συγχρόνως, το Δίκτυο Πόλεων, θα στηρίξει τον ΦΟΔΣΑ και σε περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς ΕΡΤ Τρίπολης