Μοιράζουν έργα λίγο πριν τις εκλογές… Γιατί τώρα κ.Τζανετέα;

Έχουν ανοίξει τον ασκό και μοιράζουν χρήματα σε έργα λίγο πριν τις εκλογές που θα μπορούσαν να είχαν γίνει και νωρίτερα.

Καλά τα έργα και χρήσιμα αλλά γιατί περίμεναν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για να ανακοινωθούν;

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Αντιπεριφέρειας

Δημοπρατηθήκαν σημαντικά έργα βελτίωσης στο Λιμάνι Μονεμβάσιας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δημοπρατήθηκε την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας το έργο : «Κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών λιμενικών έργων Μαρίνας Μονεμβάσιας » προϋπολογισμού 1.500.000,00€.

Το έργο προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες για την ολοκλήρωση του εξωτερικού προσήνεμου μόλου, καθώς και εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των εσωτερικών λιμενικών εγκαταστάσεων του λιμένα Μονεμβασίας.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π.Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα σε δηλώσεις τους, επισήμαναν την σημαντικότητα του έργου για την Μονεμβάσια, που κάθε χρόνο δέχεται πολλούς επισκέπτες και μέσω θαλάσσης, δημιουργώντας και αξιοποιώντας υποδομές που δίνουν πρόσθετες δυνατότητες ανάπτυξης στην περιοχή και μοχλέυουν την τοπική οικονομία.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο Γήπεδο Αγίου Ιωάννη Σπάρτης΄΄

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 ξεκινούν οι εργασίες του έργου «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα Ενωσιακού γηπέδου ποδοσφαίρου και μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου Αγ. Ιωάννη Σπάρτης» με προϋπολογισμό 323.000,00€. Η σύμβαση του έργου υπεγράφη πριν λίγες ημέρες, από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και τον ανάδοχο και η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας φρόντισε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί σύντομα και να αποδοθεί προς χρήση, ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα σε δηλώσεις της εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άμεση έναρξη των εργασιών και επισήμανε για μια ακόμα φορά την αναγκαιότητα συντήρησης και αποκατάστασης του χλοοτάπητα του Ενωσιακού Γηπέδου του Αγίου Ιωάννη ώστε σύντομα να καταστεί λειτουργικό και να αποδοθεί προς χρήση στις ομάδες ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής της Σπάρτης.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη