Μονά… Ζυγά…στο ψηφοδέλτιο ΝΔ Λακωνίας και προβληματισμός

Όπως όλα δείχνουν η ΝΔ θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων την Τρίτη όπως είχαμε γράψει και πριν μέρες.

Στην Λακωνία έντονος είναι ο προβληματισμός με τις πληροφορίες που θέλουν για ανακατατάξεις που σίγουρα θα συζητηθούν εάν υποθέσουμε με τον ντόρο που έχει γίνει μόνο και μόνο με τις φήμες.

Ένα νέο πρόσωπο γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες έχει μπει στο ψηφοδέλτιο της Λακωνίας και μένει να επιβεβαιωθεί με τις επίσημες ανακοινώσεις οι οποίες θα πρέπει να συνοδεύονται και με εξηγήσεις τόσο στο πρόσωπο που θα κοπεί όσο και στους ψηφοφόρους η εν δύναμη ψηφοφόρους που βλέπουμε να χάνονται μετά την καραμπόλα.

Μια καραμπόλα που δεν θα έχει θετικό πρόσημο για τη ΝΔ στη Λακωνία όσο και αν πιστεύουν στην Πειραιώς ότι για καλό γίνεται.

Μια είδηση που εάν επιβεβαιωθεί θα δώσει ένα ντόμινο εξελίξεων τόσο για το πρόσωπο που θα δεν θα είναι τελικά υποψήφιο όσο και στο σύνολο της ΝΔ στο νόμο καθώς δείχνει μια στάση και μια τάση όχι σωστή και… ηθική!!!

Και εκεί που στη ΝΔ συζητάνε για 2η έδρα στη Λακωνία μετά τις ανακοινώσεις θα έχουν στο μυαλό όλοι οι ψηφοφόροι και ξανά λέμε… Εν δυνάμει ψηφοφόροι το Μονά…Ζυγά…Δικά σου!!!

Και η 2η έδρα μπαίνει σε περιπέτειες!!!

Τα υπόλοιπα αύριο μετά τις ανακοινώσεις και ευελπιστούμε εκεί στην Πειραιώς… Να κάνουν αυτό που πρέπει!!!

Ιωάννης Παυλάκος