Νέες επιτυχίες για τον Παλαιστικό Σύλλογο Σπάρτης σε Πανελλήνια Τουρνουά

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης “Sparta” για ακόμα μια χρονιά έχει μπει πολύ δυναμικά στο φετινό επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης συμμετέχοντας στα επίσημα Πανελλήνια Τουρνουά Πάλης αναπτυξιακού και όχι μόνο χαρακτήρα.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου η αγωνιστική ομάδα του Παλαιστικού Σπάρτης ταξίδεψε στην Αθήνα και έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης στο Ζεφύρι με μεγάλες επιτυχίες.

Οι αθλητές του Παλαιστικού Σπάρτης συμμετείχαν επίσης σε ένα ακόμα επίσημο Πανελλήνιο Τουρνουά την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στην πόλη της Λάρισας έχοντας την ευκαιρία να παλέψουν με αθλητές της Βορείου Ελλάδας δημιουργόντας τις κατάλληλες συνθήκες εμπειρίας για την μετέπειτα αθλητική τους πορεία.

Η αγωνιστική ομάδα του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης έχοντας αναπτύξει πλέον “Παλαιστική Παιδεία” προετοιμάζεται εντατικά σε πλαίσια Πρωταθλητισμού με τους αθλητές από μικρή ηλικία να αποκτούν για το μέλλον όλα τα εχέγγυα ενός ολοκληρωμένου παλαιστή δίνοντας στην πόλη της Σπάρτης μεγάλες διακρίσεις.