Ξεκίνησε η προετοιμασία της Σπάρτης με όνειρα και ελπίδες για την νέα σεζόν

Φωτογραφία Παναγιώτης Σταματέλης

Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες η προετοιμασία της ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο Σαϊνοπούλειο βρέθηκαν 28 παίκτες  καθώς και το νέο τεχνικό επιτελείο. Ο Κριστόφ Βαζέχα, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές χειροκροτήθηκαν από τους αρκετούς φίλους της Σπάρτης που έδωσαν το παρών.

Η σεζόν ξεκίνησε με την τέλεση Αγιασμού της ομάδας μας και των εγκαταστάσεων.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος, ο γενικός διευθυντής Θανάσης Σταματόπουλος  καθως και ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Βουδούρης οι οποίοι σε δηλώσεις τους  επισήμαναν πως η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί, με το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί το συντομότερο.

«Σήμερα ξεκινήσαμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κάναμε τις καλύτερες επιλογές σε παίκτες, τόσο σε αυτούς που ήρθαν όσο και σε αυτούς που θα έρθουν ακόμα, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον κόσμο που ήρθε σήμερα, και ζητάμε την στήριξη του καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν»

Εργομετρικα…

Η δεύτερη μέρα της προετοιμασίας ξεκίνησε νωρις το πρωί υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου και των επαγγελματιών του Oxygen Gym με εργομετρικα

Αλλαγή τιμής κάρτας διαρκείας για την Θύρα 4

Οι φίλαθλοι κάτοχοι κάρτας διαρκείας στην ΘΥΡΑ 4 που πέρσι είχαν πληρώσει 170 ευρώ, και ανανεώσουν την κάρτα τους μέχρι τις 14 Αυγούστου 2018. Φέτος, η τιμή διαμορφώνεται στα 150 ευρώ.