Οι επόμενες κινήσεις Τζανετέα – Σκούρου – Στρατηγάκου και Μπουκουβάλα – Βίντεο

Προεκλογικές ζυμώσεις με φόντο τις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου με στελέχη της παράταξης Νεα Πελοποννησος του Πέτρου Τατούλη να δηλώνουν πως θα είναι και πάλι στο πλευρό του.

Το έργο που υλοποιείται δεν έχει ολοκληρωθεί και ακόμα δεν είναι σε θέση να προχωρήσει σε ανακοινώσεις σημείωσε η Ντια Τζανετέα για τις επόμενες κινήσεις της για τις εκλογές του Μαίου.

Επίσης τόνισε πως δεν είναι σε θέση η να προσδώσει και τις κινήσεις των συνεργατών της.

Αντίθετα οι συνεργάτες της Μπάμπης Σκούρος Γιάννης Μπουκουβάλας και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλίας Στρατηγάκος άνοιξαν τα χαρτιά τους on camera.

Ο Μπάμπης Σκούρος σημείωσε πως θα είναι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη όπως επίσης και ο Γιάννης Μπουκουβάλας.

Στην ίδια γραμμή και ο Ηλίας Στρατηγάκος ενώ σε ερώτημα για την απόφαση του ΚΙΝΑΛ να στηρίξει τον κ.Μπουντρούκα από την Τρίπολη σημείωσε πως δεν ήταν σε θέση να δηλώσει κάτι μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. (Να σημειώσουμε πως οι δηλώσεις ήταν πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας από την ίδια την Φώφη Γεννηματά στην Τρίπολη) Μένει να δούμε μετά την ανακοίνωση ο κ.Στρατηγάκος πως θα πορευθεί καθώς έχει θέσει θέμα το ΚΙΝΑΛ για κομματική γραμμή.

Στην παρουσίαση Μπουντρούκα στην Τρίπολη είδαμε όλα τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ Λακωνίας μαζί με τον Βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Τέλος κ κ. Τζανετέα σημείωσε πως ακόμα η παράταξη που εκπροσωπέι δεν έχει ανοίξει ακόμα θέμα προεκλογικού περιεχομένου ενώ σέβεται την διαφορετικότητα και την κριτική.

Γιάννης Παυλάκος 

Δείτε τι σημείωσαν στο βίντεο από το Λακωνικό Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης Best