Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Α΄ Τάξη Δημοτικού στα Εκπαιδευτήρια Πολυχρονάκου

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Αγαπητοί γονείς των νηπίων μας,

Για το Π Α Ι Δ Ι Σας, έχουμε δημιουργήσει με ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα, έναν παραμυθένιο κόσμο στη Σπάρτη, σε έκταση 28 στρεμμάτων.

Όνειρό μας είναι το παιδί Σας, με την εγγραφή στην Α΄ τάξη Δημοτικού στο Εκπαιδευτήριό μας, να συνεχίσει το δρόμο της γνώσης μέσα στο ασφαλές, χαρούμενο και γεμάτο εποπτικά μέσα [και παιδαγωγικά παιχνίδια] οικολογικό περιβάλλον του Εκπαιδευτηρίου μας.

Μέσα στο κατάλληλο επικοινωνιακό περιβάλλον του εκπαιδευτηρίου μας και με το ολοκληρωμένο σύστημα διδασκαλίας το οποίο παρέχουμε, το παιδί Σας θα αφομοιώσει εκπαιδευτικές γνώσεις στην Α’ τάξη του Δημοτικού, συμμετέχοντας, μαθαίνοντας, διασκεδάζοντας.

Η διαθεματική [μέσω διαδραστικού πίνακα αφής – interactive touch screen] προσέγγιση των γνωστικών αντικειμένων στη γλώσσα, στην αριθμητική, στη μελέτη του περιβάλλοντος, στη δημιουργία και έκφραση, στην πληροφορική, συνδέεται με τις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα, τα βιώματα και τις ικανότητές του ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ.

——————————————————————————————————————————-

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σύμφωνα με το άρθρο 7 του ΠΔ 79/2017 [ΦΕΚ Α΄/109] όπως τροποποιήθηκε με την παράγραφο 2 του άρθρου 44 Ν. 4777/2021 [ΦΕΚ Α΄/25], οι αιτήσεις για την εγγραφή στην Α΄ τάξη Δημοτικού, πραγματοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη χρονική περίοδο από την 1η Μαρτίου 2021 ΕΩΣ ΚΑΙ την 20ή Μαρτίου 2021.

Απαιτούνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα κάτωθι δικαιολογητικά : 1/ Βεβαίωση φοίτησης στο Νηπιαγωγείο, 2/ Πιστοποιητικό γεννήσεως [εκδίδεται από το Εκπαιδευτήριο μέσω του συστήματος myschool], 3/ Βιβλιάριο Εμβολίων ή άλλο στοιχείο από το οποίο να προκύπτει ότι πραγματοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα εμβόλια, 4/ Ατομικό Δελτίο Υγείας συμπληρωμένο από παιδίατρο [μπορείτε και από Τ.ΟΜ.Υ].

Στο Εκπαιδευτήριο θα παραλαμβάνουμε καθημερινά τις αιτήσεις εγγραφής με τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά, από 1 Μαρτίου έως και 19 Μαρτίου 2021 [πλην Σαββάτου και Κυριακής] και ώρες : από 07:30 πρωινή έως 15:30 μεσημβρινή.

Το διευρυμένο καθημερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ενισχύει την αλληλεπίδραση των παιδιών και τα βοηθάει να συνεργάζονται, να επιλύουν προβλήματα, να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και υπευθυνότητες και να μοιράζονται εμπειρίες και συναισθήματα.

Με τη διαδραστική εκπαίδευση, παρέχουμε την πλέον σύγχρονη ψηφιακή εκπαιδευτική διαδικασία, μέσω εποπτικών μέσων και εκπαιδευτικών εργαλείων με ευρείες εκπαιδευτικές δυνατότητες [διαδραστικός πίνακας αφής 75 ιντσών], με την ταυτόχρονη εκμάθηση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό είναι πάντα δίπλα στα παιδιά Σας, γεμάτο αγάπη και έτοιμο να διδάξει, να βοηθήσει, να εμπνεύσει, να καθοδηγήσει. Η καθημερινή μαθητική εργασία ολοκληρώνεται στο Σχολείο, με την επίβλεψη της δασκάλας.

Η διδασκαλία ολοκληρώνεται κατά το επίσημο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και ακολουθεί «η μελέτη», ώστε ο/η μαθητής/μαθήτρια να αφομοιώσει και αποκτήσει σύστημα στον τρόπο της σχολικής προετοιμασίας. Στη «μελέτη» παραμένουν όσα παιδιά το επιθυμούν. Μπορεί να αρχίσουν, να σταματήσουν και να επανέλθουν, όποτε θέλουν, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές συνθήκες και ανάγκες

-Στην Α’ τάξη διδάσκονται Αγγλικά καθημερινά και παραδίδονται μαθήματα χρήσης η/υ.

Η πρώτη Ανάγνωση διδάσκεται ευχάριστα, μέσω ηλεκτρονικής διάδρασης [διαδραστικού

πίνακα αφής] και την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων ψηφιακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Το πρώτο Αναγνωστικό δημιουργείται από τα ίδια τα παιδιά. Περιέχει φωτογραφίες τους, κείμενα δικά τους και αποτελεί το πιο αγαπημένο βιβλίο των μαθητών μας.

Η Αριθμητική διδάσκεται με το τελειότερο σύστημα στον κόσμο, το C u i s n e u r και μέσω της χρήσεως του διαδραστικού πίνακα αφής, με τη χρήση των πλέον εξελιγμένων διαδικτυακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

-Ζωγραφική, η/υπολογιστές, χειροτεχνίες, αθλοπαιδιές (γήπεδο ποδοσφαίρου 5 Χ 5 με χλοοτάπητα FIFA – 4), γυμναστική, χορός και παιχνίδι [στα διαλλείματα] στις εξωτερικές παιδικές χαρές του Εκπαιδευτηρίου μας, συμπληρώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

-Η διευρυμένη καθημερινή προετοιμασία των μαθητών/τριών, στο χώρο του εκπαιδευτηρίου [από 07:00 π.μ. έως και 15:30 μ.μ.], έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες της κάθε εργαζόμενης μητέρας.

Για τα « Π ρ ω τ ά κ ι α» μας,

η εκπαίδευση γίνεται χαρά στο Εκπαιδευτήριό μας.

Καλό ξεκίνημα στο σχολείο ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

Καλό ξεκίνημα στη ΖΩΗ.

Προσφέρετε στα παιδιά Σας το πολυτιμότερο εφόδιό τους στη ζωή:

Τ Η Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Η

ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ

«ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΟΥ»

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ,

ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ.

Τηλέφωνο Εκπαιδευτηρίου : 27310-23113

ΔΙΔΑΚΤΡΑ : 240 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ

[Τα δίδακτρα καταβάλλονται Χ 10 μήνες]

Ιστοσελίδα Σχολείου: www.poluxronakou.gr – Εmail: schoolpoluxronakou@gmail.com

Βρείτε μας στο Facebook : Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Πολυχρονάκου