Δομές Υγείας το κεντρικό θέμα συζήτησης του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με τον βουλευτή Λακωνίας του Σύριζα Π-Σ

Ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σταύρος Αραχωβίτης συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη την Τρίτη 24 Νοεμβρίου με βασικότερο θέμα συζήτησης την κατάσταση των δομών υγείας του Νομού και τη συνεισφορά της Περιφέρειας.

Συζητήθηκαν οι ελλείψεις και τα προβλήματα, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον βουλευτή για την πορεία της προμήθειας isobox και λοιπού εξοπλισμού από την Περιφέρεια. Στη συνέχεια, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την ενημέρωση για την ιεράρχηση των έργων στο νομό Λακωνίας σε συνέχεια της συνάντησης με τον αντιπεριφερειάρχη στις 7 Σεπτεμβρίου .

Τέλος ο Σταύρος Αραχωβίτης ευχαρίστησε τον Θόδωρο Βερούτη για την συνεργασία και για την ενημέρωση και εξέφρασε την ανησυχία του για την επάρκεια προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού στις δομές υγείας του Νομού, εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας και σε αναμονή του τρίτου. Εξήρε τις προσπάθειες των εργαζομένων στην υγεία και δήλωσε ότι στηρίζει τις προσπάθειες της Περιφέρειας για ενίσχυση των δομών, σε αντίθεση με την απουσία της διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.